Sayfa 316/1002 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Rakamı TUIK mi açıklıyor?
    Yok tüik açıklarsa düşük açıklıyor, bunun yüksek açıklanması lazım, o yüzden "şahsım" açıklar herhalde.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. 100 bin, 500 bin, 1 milyon olarak EUROBOND a şu an olan 5.3 faiz oranı ile 2 yıl vadeli bir yatırım yapıldığında;

Vade sonunda ki (100 bin, 500 bin, 1 milyon olarak ayrı ayrı para miktarlarına göre mevzuattaki gelir vergisi oranları ile ödenmiş hali ile) gerçek kazanç oranı ne olurdu?

Bu neden önemli?
    Örneğin yüzde 3 ile mevduat yapsan (kaynağından kesildiğinde) başabaş mı gelir, onu merak ettim.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. sayın shangil ( canlar gider heyyy ) burada mı ? benimle irtibata geçiniz buradan lütfen ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Etil kesinliklen zehirlemez, metildir o...
    Belki yüzey temizleyicisinin karışımındaki diğer kimyasallar sebep olmuştur ancak bildiğim kadarıyla etil alkol pahalı neden yüzey temizleyicide kullanılsın ki? haber kaynağında sıkıntı var gibi,bu arada,tarım bakanlığı internet üzerinden etil alkol satışını yasaklamış,karar 60 gün sonra yürürlüğe girecekmiş,tamam da hiç internet üzerinden etil alkol satışına denk gelmedim,gelseydim bir şey deneyecektim...

bugün dözide düşüş var
    eve ekmek getirmeyeceğim evlatlarım
    pazartesiye akdar açız
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Belki yüzey temizleyicisinin karışımındaki diğer kimyasallar sebep olmuştur ancak bildiğim kadarıyla etil alkol pahalı neden yüzey temizleyicide kullanılsın ki? haber kaynağında sıkıntı var gibi,bu arada,tarım bakanlığı internet üzerinden etil alkol satışını yasaklamış,karar 60 gün sonra yürürlüğe girecekmiş,tamam da hiç internet üzerinden etil alkol satışına denk gelmedim,gelseydim bir şey deneyecektim...
    https://www.etilalkolmarket.com/siparis-ver/

Buyrun deneyin.
    Eğer arzu ederseniz deney sonucu konusunda bilgilendirin.

Saygılar....

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Temizlik adı altında alkol satılıyordu bunların farkına varıldı . Temizlik maddeleri altında satılan ürünlere zehirleyici madde konularak satılması on görüldü. O Zamanlardan kalan alkol olsa gerek bunlar bence...hatırlarsınız migrosta satılıyordu içilebilir saf alkoller

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    forumdan şuradan buradan bakıp rakı yapmaya da kalkmış, sonra da alkol türünü karıştırmış olabilirler.. şu eski haber ama aramalarda ilk sıralarda geliyor:

https://www.cnnturk.com/ekonomi/turk...amda-yok-satti

Sayfa 316/1002 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •