Originally Posted by
eagle38
Birleşim mühendislikte bedelsiz açıkladı bu gsdho denen kadar hemde hareketlere bakın tepki nasıl olurmuş kaç gün tavan tavan gidilirmis bu günde bile tavana yapıştı bozdu geri yapıştı. Bu dangoz ne yaptı bir kere tavan oluyormuş gibi yapıp yüzde 3,9 dan kapattı. Sonra dün yüzde 5 bugün yüzde 6.5 en çok düşen holding bozunsudur kendileri. Satıp çıkmakta da ne kadar haklı olduğumu da göstermiş oldu.
Değerli hemşerim,
.
Hemşerim diyorum sanırım plakan 38.Öyleyse bizim burda bir deyim ve ticaret rütüeli vardır.Bir malı alırken kazanacaksın.Meali de 10 TL lik malı ne edip edip pazarlık vs 9 TL ye alacaksın ki zaten 9.9 a satıyorum desen sıraya girerler ve elini öpene satarsın.Bu mal ki gerçekten adı üstünde mal şirketimiz sessiz ve derinden gidiyor.Ha ne bedelsizi ne de gelecek projeksiyonlarını ve potansiyelinin hiçbirini (daha önce bu sayfalarda bahsedilen 5-6 potansiyel.) fiyatlandırmadı.Yine bizim burda ''Altının değerini sarraf,kalasın değerini dülger,mobilya ustası bilir.'' derler.Sattıysan sen bir alan var ve alıyor,senin de işin gücün rast gitsin.Kendini de yorma bizi de.Bir de bizim burda bir deyim daha var.'' malın maliyeti kaç TL diye tüccara-esnafa sormuşlar da ''duyarsan ağlarsın canım kardeşim'' demiş o hesap dünya yansa bir daha gelmeyecek fiyatlarda ben ve benim gibi maliyeti olanlar var.Sana diğer hisselerde hayırlı işler dilerim.
.
Haydi rastgele kardeşim.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Yer İmleri