Sayfa 316/682 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    çaycının rulet masası bu..kımse tahmını tutmaz boş işlere...
    En doğru yorum bu olmuş bakalım haftaya nasıl girecek takipteyiz

2. Kısacası buralarda malı dağıtıyormu topluyormu bilinmez ha buradan aşağı vurur yada yukarı vurur adamın her hissedeki taktiği farklı ne dense boş kendileri bilir bizler figüranız

3.  Alıntı Originally Posted by body Yazıyı Oku
    Adamı tanımam etmem ama adam demişki 2,50 altına düşmeyecek gibi
    Hem düşse bile adam tahminde bulunuyor belkide 2,40 a düşecek yani burası forum sitesi herkes tahminini yazabilir
    Hisse çıkarsa senden etkilendim diye almadım desem hoşuna gidermi?bunlar çocukça şeyler boşverelim böyle şeyleri
    eyvallah arkadaş...sanırım yazdıklarımı okumadan cevapliyorlar...

4.  Alıntı Originally Posted by body Yazıyı Oku
    Kısacası buralarda malı dağıtıyormu topluyormu bilinmez ha buradan aşağı vurur yada yukarı vurur adamın her hissedeki taktiği farklı ne dense boş kendileri bilir bizler figüranız
    hem ben şirketin sahibi değilim, bugün hisse alırım yarin satarım çıkarım, sadece incelerim bakarım kendi capimda, gördüğümü de ortaklarla paylaşırım, işine gelir veya gelmez...kimseye gelin mal alin demem, karar herkesin kendisin. Ben isterimki bir iki kişi dahi olsa faydam olsun, isteniyorki hic olumlu birşey yazmayalım, hisse düşünce sevinip ben dememismiydim diyorlar, tek yorumları hisse hakkında bu, teknik yok temel yok hisse ile ilgili, düşer bilinmez almayın, ya sana ne kardeşim sen düşünceni yaz, yazarken de neye gore yazıyorsun onu soyle sonra isteyen alır isteyen almaz...

5. Hala mi pazarlama.Yuh

6. Kardeşim buraya gelip birilerinin ağzına bakipta mal alan benim gözümde ky değil mydir yani mal yatirimcidir herkes kendi riskini alır isterse kaybeder çıkar isterse cikmasini bekler satar bu tarz hisselerde zaten dip noktasını kestirmek mümkün değil gun gelir 10 bin lira kazanirsin gun gelir 10 gun elinde beklersin beklemeyide bilmeyen gitsin las vegasta kumar masasında pink atsın

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    eyvallah arkadaş...sanırım yazdıklarımı okumadan cevapliyorlar...
    birde hiç ğneyi kendilerine batırmazlar,hisse 2,52 ye düştüğünde alıp 2,70 üzerinde satacaktım sizin yorumunuzdan etkilendim almadım desek bunlara nolur?
    ben zaten 5-10 kademe için girmeyi düşünüyorum

8.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Hala mi pazarlama.Yuh
    evet iyilik meleği

Sayfa 316/682 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz