Sayfa 316/644 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 5145 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. kalanlar için..
    200 ema anın düşük olanını yani kanalın altını geçen 2.mum da çıkıp , %70 ini 860 da geri almak,kalan %30 unu keyfe keder 3 aşağı 5 yukarı aralarda doldurursanız nerden baksanız %15 lot arttırırsınız..
    yarın açılışta grafiği saatliğe alıp sadece rsı ve sma 14 kesişimini takip ederseniz gidiş belli olur..bu arada rsı ı 14 değil de 8 olarak ayarlayın..
    yükselirse zaten sorun yok..
    herkesin gönlünce olsun....

2. Bugün kimsenin tadı tuzu yok.

Aah ah nebatiyi getirin bana

Kel ekmeğimize kan doğradı

3. Otomotiv sektörü ocak-ekim dönemleri itibarıyla ilk kez 30 milyar doların üzerinde dış satım yaparak ihracat rekorunu tazeledi. Sektör geçen yılın aynı döneminde 28 milyar 652 milyon 177 bin dolarlık ihracata imza atmıştı. Ocak-ekim döneminde otomotiv endüstrisinin ihracatının toplam ihracattaki payı da yüzde 14,1 olarak hesaplandı.

Froto'nun bu ihracata olan katkısının yüzdesi nedir acaba ?
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    46,5 milyar kısa vadeli
    67 milyar uzun vadeli

Finansal borç varken, satışların maliyeti çılgınca devam eden enflasyon yüzünden hunharca artmaya devam edip satış yaptığı kurlar aylardır aynı yerinde kalırken şu kadar milyar bu kadar milyar kar beklemek üst düzey amatörlük gerektirir ki bu da buradakilerin çoğunda ziyadesiyle mevcut [emoji38]

İyi uykular.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Borcluluk durumu okey o yuzden 2. Temettü vermesin dedik ama illa ki az çoksma şu kadar milyar tl kar edecek bunu denek amatörlük değil
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    Borcluluk durumu okey o yuzden 2. Temettü vermesin dedik ama illa ki az çoksma şu kadar milyar tl kar edecek bunu denek amatörlük değil
    Katılıyorum
    Üstelik boçlar euro cinsinden, euro pozisyonunu da hedge yapmışlar.
    Bu borçlar geçen 3 aydada, ondan öncekindede vardı. sırası ile 9 ve 6 milyar tl kar etti. şimdi ise deli bir ihracat geliri ve 1.12 euro usd kuru ile gerçeklenmiş bir üç ay var. 11-12 milyar kar hiçde hayal değil. Amatörlük hiç değil.
    Farkında olan arkadaşların, üstelik forumda da emek verip bizi bilgilendirip , almayıp eli böğründe kalırsa üzülürüm. Benim için sorun yok , ford hareketin başında . Bi 20 gün daha kaybederim. Bundan sonrası daha iyi olacak çünkü

6. Bugün neyi fiyatlıyor
    - Faiz in düşemeyecek olmasınımı
    - Kel in gitme ihtimalinimi
    - Sırma saçlı nın gelme ihtimalinimi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Şirket Raporu-Froto (Oyak Yatırım)

Ford Otosan için 12 aylık hedef fiyatımızı %52 yukarı potansiyel taşıyan 1,477TL ile yinelerken tavsiyemizi "Endeks Üzeri Getiri" olarak güncelliyoruz. Ford Otosan'ı; (i) yeni model seçenekleri (ii) artan üretim kapasitesi (iii) ihracat pazarlarındaki faiz indirimlerinin talebe pozitif katkısı (iv) sağlıklı bilanço yapısına sahip olması ve temettü politikası sebebiyle beğeniyoruz. Yıl başından itibaren BIST100 endekse kıyasla %16 relatif performans gösteren hisse, 2025 tahminlerimize göre 7,1x F/K ve 6,0x FD/FAVÖK çarpanlarıyla işlem görmektedir.
    Yeni model seçenekleri ürün miksini genişletecek... 2021 yılında duyurulan Ford - Volkswagen stratejik iş birliği kapsamında 5 yıl içinde toplamda yaklaşık 1,4mlrEUR yatırım harcaması yapılacak olan 1-ton ticari araç satışlarının 1Ç25'te başlamasını öngörüyoruz. Buna ek olarak, Ford'un Avrupa'da en çok satılan binek aracı Puma'nın tam elektrikli modeli ve Craiova fabrikasında üretilen Courier'in tam elektrikli modeli 2024 yıl sonunda üretiminin başlayacak olması ürün çeşitliliğinde Ford Otosan'ı ön plana çıkaracaktır. Ayrıca, Eskişehir fabrikasında Ford E-Truck üretiminin 2025 yılında olması planlanmaktadır.
    2025 yılında üretim kapasitesi 900 bin adedin üzerine çıkacak... 2020 yılında 455 bin adet olan üretim kapasitesi 2025 yılında 900 bin adedin üzerine çıkacak. Halihazırda 474,5 bin adet olan Türkiye fabrikalarındaki kapasitenin yapılacak olan yatırımların da katkısıyla 2025 yılında 650 bin adede çıkması planlanıyor. Yeniköy fabrikasında üretilen Yeni Custom 245 bin adet ile üretim payında önemli bir yere sahip.
    Merkez bankalarının faiz indirimi ihracat pazarlarında talebi olumlu etkileyebilir... İhracatta tek karşı tarafın Ford Motor Company olması ve ihracat anlaşmalarının Euro bazlı olması Ford Otosan'ı korumaktadır. Ancak Ford'un Avrupa'daki Pazar performansı açısından özellikle İngiltere ve Almanya'daki makroekonomik gelişmeler önem arz etmektedir. Türkiye'nin de içinde bulunduğu küresel enflasyonist ortamından kaynaklı merkez bankalarının politika faizlerinin ilerleyen dönemde kademeli olarak aşağı geleceğini ve talebin canlanacağını düşünüyoruz.
    Yaşlanan araçlar potansiyel yeni talep oluşturabilir... Türkiye ortalama araç yaşı hem binek hem de ticari araç segmentinde artmaya devam ediyor. 2023'te iç pazarda rekor satış adetlerine ulaşılmasının ardından 2024 yılında 1 milyon araç üzeri satış bekleniyor. 2025 yılında da yenilenmesi beklenen filolar ve yaşlanan araç pazarı iç piyasa satışlarını destekleyecektir. Avrupa'daki ortalama araç yaşına bakıldığında, tüm segmentlerde 2017'den itibaren artış olduğu görülüyor. Ford Otosan'ın müşteri talebine ve ihtiyacına sahip çeşitli motor tiplerinde modellerinin bulunması ve Avrupa'da elektrikli araçlara olan geçişin daha hızlı olması dolayısıyla diğer otomobil markalarından ayrıştıracaktır diye düşünüyoruz. Diğer yandan şirket tam entegre üretim tesislerinde aynı hat üzerinde içten yanmalı, şarj edilebilir hibrit ve tam elektrikli modelleri kesintisiz üretebilmektedir. Bu esnek üretim kabiliyetinin geçiş sürecinde şirketin güçlü yönü olduğunu düşünüyoruz.
    Riskler... Yurt içi ve ana ihracat pazarlarındaki talebi olumsuz etkileyecek makroekonomik gelişmeler. Çinli otomobil markalarının ticari segmentinde ağırlığını agresif bir şekilde arttırması, yeni model geçişlerinde ortaya çıkacak olası üretim problemleri, elektrikli araçlara geçiş sürecinin yavaşlaması ve şarjlı araçlara istinaden altyapı yetersizlikleri, güçlü TL ve sıkı maliye politikası sebebiyle karlılığı baskılaması, asgari kurumlar vergisini şirket için risk unsurları olarak değerlendiriyoruz.

Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
    https://www.oyakyatirim.com.tr/
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Temettumu isterim..
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 316/644 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon