Sayfa 316/548 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. imzalar ne zaman atılacak bilen varmı arkadaşlar.

2. İyi de toplam 15 k hacim anca yapti...satan mi var...ya da alan mi???

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

3. Bu tahtanın SPEĞİ sağlam bir sopa istiyor...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. Bugun itibariyle 83 bin yüklendik batarsakta cıkarsakta bu 2.sorti dalışım spek ayvalardasın düşte bi 40 bin daha alalım demir ören almıyorsa bize devredin holdıngi guzum aydın dogana da söyle halis toprakta böyleydi öldü gitti şimdi kavurma yapıyolardır kefenin cebi yok

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bu tahtanın SPEĞİ sağlam bir sopa istiyor...
    hahahahaaa bende öyle düşünüyordum

6.  Alıntı Originally Posted by Mnbb Yazıyı Oku
    Bugun itibariyle 83 bin yüklendik batarsakta cıkarsakta bu 2.sorti dalışım spek ayvalardasın düşte bi 40 bin daha alalım demir ören almıyorsa bize devredin holdıngi guzum aydın dogana da söyle halis toprakta böyleydi öldü gitti şimdi kavurma yapıyolardır kefenin cebi yok
    Siz böyle yazdikca ben tirsiyorum ama hayırlısı bakalım...sığ olan tahta nerdeyse ky nin eline geçecek...alanlarda 50k -100k dan aşağı almıyor....belkide buyuzden gitmiyor tahta....bu yazılar arttıkça daha çok bekleriz gibi ... inşallah ben yanilirim...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

7. Sayin kwon3, emin ol bu tahta haftalar öncesinden toplanmıştır...buyuklerin acelesi olmaz.acelecilik eden ky dir...kynin biri digerine satiyor olay bu...spek 2 gunde buradakilerin %90nini toplar...sıkıntı yok yani...

Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

8.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    Sayin kwon3, emin ol bu tahta haftalar öncesinden toplanmıştır...buyuklerin acelesi olmaz.acelecilik eden ky dir...kynin biri digerine satiyor olay bu...spek 2 gunde buradakilerin %90nini toplar...sıkıntı yok yani...

İnşallah dediğiniz gibi olur...

Sayfa 316/548 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •