Sığ sulara kafa üstü dalmak tehlikeli olabilir !..
Sığ sulara kafa üstü dalmak tehlikeli olabilir !..
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Korktun mu?İroni yaptım niye korkacaksınız demi..Gelelim reysaş lojistiğe şuan ki veriler ile F/K 4,18 PD/DD 8,72 pahalı hisse değil keza yavrusu reysaş gyo şuan ki verilerle pahalı değil.Bugün reysaş lojistik de yaşadığım 1,tavanım.Karlılık devam ettiği sürece şirket büyümeye devam ettiği sürece rahat rahat bekleriz.Zaten temettü peşinde değilim tek şartım var zararda beklemem direk biletini keser gönderirim ytd.bugün yaşadığımız tavan güzeldi nicelerine diyelim..
Gyo sektörüne dalmıştım merkez bankasında faiz indirim beklentisi piyasada oluşmuştu..bende gyo hisselerini taramaya başladım diğerlerinden başarı olmadı lakin geçen hafta reysaş gyo almıştım başarı yakalandı şimdi işler yolunda sonra bir baktım izleme listesinde reysaş lojistik veriler iyi seviyede alım yapmış oldum.Yoksa nereden biliyim reysaş lojistiği yaptığı iş iyi mal ticareti bitmediği sürece lojistik işi bitmez ve esnek kolay büyüyen sektör eski yıllarda yüksek borcu vardı şuanda hissenin çarpanları iyi durumda.ytd..
Şimdi teknik analiz yapanlar 2 çizgi analiz yapanlar haklı olarak şunu söyleyecekler dikkatli olun facia olabilir soğutma olmalı..buzdolabı mı ulan bu neyi soğutacak ?o yüzden onlar hayatları boyunca tavan yaşayamazlar.neyse ben bir şey demiyorum hissede çarpanlar ortada bugün iyi silkeleme oldu hissede keyifli olanda bu zaten uçları yaşamak dimi ..ytd.Pazartesi için şunu diyebilirim daha önce tavan olduğunda sonraki seans %5 düşüş yaşamıştı bakalım pazartesi seansı nasıl kapatacak ?ytd.
Reysaş lojistik patronu yıl içinde yüksek bedelsiz sermaye artırımı yapmış.5 yıldan beri hissede bekleyenler al,sat yapmadan bekleyenler karşılığını almış ve hisse büyümüş primini yapmış.Borcu olmasın temettü vermesin önemli olan budur şuan ki borcunda bir sıkıntı yok hisse de ytd.Büyük yatırımcı olunsa bile 5 yıl hissede beklemek imkansıza yakın durum o da ayrı konu ytd.
Enflasyon muhasebesinde açıkladığı çeyrek bilançolar olağan üstüdür.Büyük hisselerin döküldüğü kötü çeyrek bilançolar açıkladığı yerde reysaş lojistik değerli hissedir ytd..
Bir ara Koç holding aldım sattım.Lakin xu100 yükseliş yaşarsa yükseliyor yada düşüş yaşıyor hissede randıman yok asansör hisse durumunda zaten zayıf çeyrek açıklamış durumda.ayrıca bu enflasyon muhasebesi xu100 olumsuz etki yapmaya devam edecek gözüküyor tahminm 2025 yılında bankacılık sektörü,sigorta sektörü hisseleri enflasyon muhasebesinden muaf tutuldu.Muaf tutulmasa xu100 için daha kötü baskı unsuru oluştururdu ytd.Reysaş lojistik o yüzden değerli hissedir lakin yarın senası kırmızı kapatabilir o ayrı konudur ytd..Daha açık yazayım reysaş lojistik şuan ki hisse fiyatı balon değildir ytd..
Yarın haftalık kapanış olacak reysaş lojistik güçlü durmaya devam ediyor seans içinde çok düşüşler yaşayabilir önemli değil önemli olan seans kapanışı.Yapısı sert hisse inişlerin ve çıkışların bir anda olması normal durum.Lojistik iyi sektör mal ticareti bitmediği sürece önü açık sektörün bizim ülkede durumu nedir çok detaylı bilmiyorum.Tv de geçen hafta patronu izledim diyor ki reysaş lojistiğin borsa inmiş yada çıkmış onunla işi olmaz diyor.söyledikleri doğru neyse iyi hisse zirveden alınan hissedir benim düşüncemde böyledir.ytd.
Motor soğutuyor reysaş lojistik seansı yeşil kapatsa insan keyifli olur lakin güçlü duruş devam ediyor ytd.
Yer İmleri