Sayfa 317/1024 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Son Güncelleme
    23 Ekim 2012
    Ankara Valiliği, kentte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda bazı dernek ve oluşumlarca düzenleneceği duyurulan yürüyüşle ilgili olarak, eylemin yasal olmadığını açıkladı.

HEMİDE Türkiye Cumhuriyeti Valisi yasaklıyordu.

buda bayrakçılara bi örnek kim vardı başlarında kadir bi mi

**BAĞDAT CADDESİ'NDE BAYRAK KRİZİ**
    Öte yandan Kadıköy Belediyesi’nin caddeye bayrak, Atatürk posteri ve Kadıköy Belediyesi’nin amblemini asma çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) görevlileri tarafından engellenince ekipler karşı karşıya geldi. Kadıköy Belediyesi’nin konuyu sosyal medyada paylaşmasının ardından gelen tepkiler üzerine Büyükşehir Belediyesi’nin engellemeyi kaldırdığı bildirildi.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ben mi ! Eğer beni kastediyorsanız ya yazdığım yanlış anlaşılmış yada neyse... Saygılar...
    ya amma alıngansın senin yazdığını ben yazmaya üşendim senden alıntı yaptım cevaplayın dedim
    bir halt olacağı yok.

o zamanlar çekirdek çıtlayıp fetöcü polisleri alkışlayan fetoşa hoca efendi diyen yalaklar sizler mi Aatürkçünüz hadi ya
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ya amma alıngansın senin yazdığını ben yazmaya üşendim senden alıntı yaptım cevaplayın dedim
    Ne bilim ! geri döndüm pişman oldum, en iyisi yine yazmadan sizleri izlemek olacak. Dolar ile yola devam , herkese iyi günler dileyip kenarda biraz dinlenelim.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ne bilim ! geri döndüm pişman oldum, en iyisi yine yazmadan sizleri izlemek olacak. Dolar ile yola devam , herkese iyi günler dileyip kenarda biraz dinlenelim.
    soz yazdığım cümlyi silmiştim ondada umarım yazdığıma alınıp 1 hafta uayzamamazlık etmezsin inşallah demiştim
    bir halt olacağı yok.

6. alt tarafı dollar bu dolsada olur dolmasada,kavga etmeye lüzum yok...
    mesela,
    atatürk yerinden kalksa gelse dese ki; eyy Türk gençliği
    dollarlarınızı bozdurun dese
    emin olun
    ben atatürkü cok seviyon ben atatürkcüyüm yok ben has atatürkcüyüm olur mu yaw ben hepinizden daha cok atatürkcüyüm diyen bile.yine
    bozdurmayan bozdurmaz dollarını
    rahat olun,sakin.
    ararın bak 155 i
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    alt tarafı dollar bu dolsada olur dolmasada,kavga etmeye lüzum yok...
    mesela,
    emin olun
    ben atatürkü cok seviyon ben atatürkcüyüm yok ben has atatürkcüyüm olur mu yaw ben hepinizden daha cok atatürkcüyüm diyen bile.yine
    rahat olun,sakin.
    ararın bak 155 i
    ya birilerinin demesiyle niye bozdurayım ben yatırım yapıyorum hisse alana satın hissenizi diyince satıyormu yada gidin mevduatınızı vadeli yapın yada vadesini bozun diyen yapacak mı bu bir yatırımdır doalr hisse borsa altın hiç birbirinden farkı yok bu ülkenin yasal birikim seçenekleriçiftlikbanka yatırmıyorum ki
    bu nedenle Attaürk kalkıp gelse doları bozdurun yada dolar alan haindir demezdi
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    alt tarafı dollar bu dolsada olur dolmasada,kavga etmeye lüzum yok...
    mesela,
    emin olun
    rahat olun,sakin.
    ararın bak 155 i
    Benim tanıdığım Atatürk böyle bir söylemde bulunmaz, bu milleti bu duruma düşürmez.
    hakuna matara....memento mori.

Sayfa 317/1024 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •