-
son 2 günlük hareket tamamen ky nin zararına satışı idi
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ortalama düşürmek için hafta sonunuda almadan geçirelim bakalım p.tesi neler olacak sanırım buralardan biryerlerden bir miktar ilave ederim gibi.ytd
-
Endeksin ciddi düşüşüne karşılık -2.86 iyi sayılır son dakikalarda 350.000 civarı bir alış geldi iki kademe çıktı pazartesi devamını bekliyoruz
-
Bu kağıt pazartesi yükselemezse 0.90 lara inip gap boşluğunu doldurması beklenir...hep böyle olmuştur...insaallah yukarı kırar....y.t.d...
-
2.40 lardan inip taa buralara gelen bu paçavra soylenen 0.85 lerdeki gap boşluğunu doldurmazsa ve yukari kirarsa istisna olur bence...y.t.d...
-
Bence GAP boşluğuda tutmaz 0.50 ye gider hatta hızını alamaz 0.30 en dip noktaya gider hatta orda da duramaz eksiye bile gecer eksi 100 bile olur o yüzden oyuncu kardeş bulaşma sen yazık olur sana
-
Leon kardeş duygularınla yaklaşıyorsun...bu kâğıtta maliyetim 1.64...yani zararım epey var...ama hala tepki gelmedi...cikarsa en çok ben sevinirim...ama yeni alacaklar varsa biraziyla alsınlar...ortalama dusermek gerekebilir..sonuçta endeksin dusmeyeceginin garantiside yok....cikacak olsa endekside takmaz oda var tabi...1 ı zorluyor...altina inerse şelale olur...y.td...
-
illa gap dolacak diye bir kaide yok ky zararına satmadikca düşeceğini sanmıyorum son satışlar zararına satışlardi arkadaşlar lütfen zarara mal satmayin bundan sonraki hareketler ky ye bağlı
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri