Sayfa 317/1001 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Webcim, perşembe günü elimde bulunan tüm hisseleri sattığımı yazmıştım.Hisse % 30, fon 70 idi.Fonlarım duruyor.Cuma günü sattığım hisselerin % 30 unu yerine koydum.Fondan yana sıkıntım yok, hisselerimin de % 70 ini peyderpey yerine koyacağım.Usd 6.20, endekste 108 k altı kırmızı çizgim. Bu aralıkta ki her işlemi alım fırsatı olarak kullanacağım. Batsın bu Dünya..Panik yapmam asla. Starejim varsa, hiçbir rüzgar beni yıkamaz.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    sevgili dostlar, üstatlar, roket haberleri son dakika uygulamama gelince forma bakmaya başladım. şu an ister istemez hepimizde bir tedirginlik var ama burada sabaha kadar da yazıp çizsek boş. pazartesi ola hayır ola. o yüzden inşallah önemli bir olay olmadığı sürece forma takılmayacak, pazartesi günü duruma bakacağım. webster üstadım, sana acizane tavsiyem, yatırım sıtratejini gözden geçirip riskli fonlara her ne olursa olsun ful olarak girmemendir. benim kırmızı çizgim en fazla yüzde 50 ve üzerine pek çıkmıyorum. cuma günü de 20 k gmr'mi satarak biraz daha defansa çekilmiş oldum. her an olmadık bir haber hesapları karıştırıyor, bu yüzden sıtratejilerimizi hırsa kapılmadan doğru şekilde ayarlamalıyız. pazartesi güzel bir güne uyanabilmek umuduyla Allah'a emanet olun ve mümkünse forma da takılmayın. ailenize vakit ayırıp dinlenin. olacak ve öleceğin önüne geçilmez. kadere iman eden, kederden emin olur unutmayın. hepinizi seviyorum. konyadan selamlar
    Hayrani ustadim bizden de konyaya selamlar

Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Webcim, perşembe günü elimde bulunan tüm hisseleri sattığımı yazmıştım.Hisse % 30, fon 70 idi.Fonlarım duruyor.Cuma günü sattığım hisselerin % 30 unu yerine koydum.Fondan yana sıkıntım yok, hisselerimin de % 70 ini peyderpey yerine koyacağım.Usd 6.20, endekste 108 k altı kırmızı çizgim. Bu aralıkta ki her işlemi alım fırsatı olarak kullanacağım. Batsın bu Dünya..Panik yapmam asla. Starejim varsa, hiçbir rüzgar beni yıkamaz.
    Bah hele bah bah tam angarali
    Ustadim biz senin yaninda ky yiz...

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Beyler rahat olun bir şey çıkmaz bu işten. Bir süre yalpalar. Sonra fişek. Siz fondan çıkıp altın alana kadar. Tekrar toparlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Katiliyorum sana. Hep bu pangaci korkutuyor...

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Katiliyorum sana. Hep bu pangaci korkutuyor...
    Myfinans olacakti o 😀

6. Olsun sn webster ptesi isler tersine de donebilir. Bakariz iyi bir haber bisti tekrar yukarida atabilir. Yada yerinde patinaj da yapabilir. Ben hafta sonu risk almak istemedim.satis verdigimden dolayi kimseyi etkilemek istemedim. yasadigimiz bu cografyada portfoyun yarisindan bir fazlasi sabit getirili yatirim olmali.Herkese bayirli bol kazanclar dilerim.

7. altın 310 açarsa kimsenin eli gitmez almaya borsa -2 de açarsa kimsenin eli varmaz satmaya, dolar 6.05 lerde olursa yine kimse almaz böyle bön bön bakarız olanlara anca görmeden elimizdeki fonları satarız bekleriz kaç eksi yazık diye olay bu

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bah hele bah bah tam angarali
    Ustadim biz senin yaninda ky yiz...
    Estağfurullah..Benim de bir kulağımın arkası kaldı.
    Stateji olursa, elin daha rahat oluyor.Bir nevi ön kabul. Risk olmazsa mama da yok.Madem girdik hamama, teleyeceğiz. Yeter ki, katlanabilecek marj aralığı belirleyin. Yoksa her panik, büyük zarar getirir.

Sayfa 317/1001 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •