Sayfa 317/1002 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Bu kısmı araştırdınız mı : "N Kolay Bono bir mevduat ürünü olmayıp, TMSF kapsamında değildir."
    Tabilki biliyorum.
    Senelerdir alır satarım, şimdilik bir sorun yaşatmadı.
    BBDK denetiminde bir bankanın ürünü.

2.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    ACC fonun değerleri 2 gündür tefaşta gorunmuyor ..
    sebebi ne olabilir ki
    Evet enteresan ben de takip ediyordum. Çok ilginç. Grafiğinde fiyatı yazıyor aslında ama sayfası bir tuhaflaştı

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Aslında çok güzel bu tür aktif yönetim ama, paylaştığın zaman bir milyon akıl veren olacak, onu niye aldın, bunu niye sattın, şunu tutuyor musun vs. diye twitter'da.

Keşke direk mail vs. atsa yatırımcılara.

Bu yatırım fonu işi bu kadar interaktif olmamalı bence, gereksiz.
    Merhaba . MAC Aktif yönetilen bir fon değil . Hatta Haydar bey açıklamalar yapıyor ucuza alıp uzun süre beklemek yönünde. Sattığımız hisselerden birinde 3 , diiğerinde 2 senedir bekliyorduk dedi hatta twitter da . Yani sürekli alım satım yapmak taraflısı bir fon değil. Bilgi vermek istedim .

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tabilki biliyorum.
    Senelerdir alır satarım, şimdilik bir sorun yaşatmadı.
    BBDK denetiminde bir bankanın ürünü.
    OK sıkıntı yok . Bilgilendirmek istedim. Kendi web sayfalarında yazıyor . Belki uzman biri bu metni açıklayabilir.

5. ppf yerine koyduğum eib+sua defansif değişken sepeti günlük 0.05 % ortalama ile gidiyor. Haftasonlarını da ilave edince fil pff ortalaması 0.04'e % yaklaşıyordu ortalamada. Fark az görünmesine ragmen uzun vadede fark yaratacak diye ümit ediyorum

6. Bugun MAC'a satis verdim.
    Cesitlendirmek guzel fakat getirisi TKF'nin gerisinde kaliyordu.Gelen nakiti TKF'ye dondurecegim.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Merhaba . MAC Aktif yönetilen bir fon değil . Hatta Haydar bey açıklamalar yapıyor ucuza alıp uzun süre beklemek yönünde. Sattığımız hisselerden birinde 3 , diiğerinde 2 senedir bekliyorduk dedi hatta twitter da . Yani sürekli alım satım yapmak taraflısı bir fon değil. Bilgi vermek istedim .
    Kastettiğim aktiflik o değil. Endeks fonu değil yani. Sonuçta benchmarkını geçmek gibi bir çabası olan, portföyündeki hisseleri değiştirip müdahale eden mutual fonlar kategorisinde.
    Hisse değiştirme periyotu ve beklenti sürelerinin artması ''aktiflik'' tanımını değiştiren bir durum değil.

8. %25 fark az mi bir kuruş bir kuruştur hocam. Benzer uygulamayı ben de sürdürmeye çalışıyorum
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    ppf yerine koyduğum eib+sua defansif değişken sepeti günlük 0.05 % ortalama ile gidiyor. Haftasonlarını da ilave edince fil pff ortalaması 0.04'e % yaklaşıyordu ortalamada. Fark az görünmesine ragmen uzun vadede fark yaratacak diye ümit ediyorum

Sayfa 317/1002 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •