Sayfa 317/1003 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bir düşüş dalgasına denk gelinirse ve buradan toparlanma 2020 de ki gibi hızlı olmazsa çıkarken bırakın karı anaparanin kaybedilme riski var. O yüzden ben bu riske girmezdim. Bir de şu anda borsada TL bazında tarihi zirvedeyiz giriş için uygun zaman değil, hiç bir ürün zirveden alınmaz. Alim fırsatı elbette verecektir. Kişisel görüşlerim bu şekilde...
    Daha önce bir arkadaşım içinde sormuştum o 1000 k toplu alımla girmişti 35-50 bin arası bir getirisi olması lazım. Ama bu iyimser hava ne kadar devam eder bilemiyorum. Kardeşim olunca da ayrı bir tedirginlik,aramız bozulmasın diye onu da bu sayfalara yönlendirdim. Cevabınız için teşeklürler

2. İsrail, Belçika, Hollanda ve Almanya, İngiltere'de tespit edilen mutasyona uğrayan Covid19 nedeniyle İngiltere'den gelen uçuşları yasakladı.

- %70 oranında daha bulaşıcı
    - Genetiğinde benzersiz değişiklikler tespit edildi
    - Londra'daki son vakaların %62'si bu şekilde #Covid_19

3.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Arkadaş 400k Tkf + 350k Mac + 250k Nnf alım emrini tek sefer olarak girmiş.Oph ben almadım diye girmemiş. Yorum yapan herkeze teşekkür ediyor.
    Şimdi baktımda 8/12/2020 tarihinden beri nnf %6,28, mac %4,36, tkf %3,16 getiri sağlamış.

4.  Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    Tkf fonunda bir hisseye en fazla yuzde 10 girilebiliyor.ama tcd de oyle deil sinir yok.dikkat edin borsa her zaman gunluk gulistanlik yer deildir.uzun vadeli icin tkf secin.marttan bu yana nerden alirsan al borsa getiriyor.bundan yararlanmak gerekirdi ama artik gecti gibi.
    Hayır tüm fon kategorilerinde %10'dan fazla aynı hisseyi taşıyamazsın.
    Üç söylediğinden ikisi yanlış bilgi verip yanıltıyor insanları.
    Kalan biri de benim şu kadar maaşım var, babam hepinizi döver tarzı eksik ve kötü imlalı ergen içerikli mesajlar.
    Topiğin tartışmasız tek yetersiz üyesisin her anlamda. Yazdığın başlık iflah olmuyor. Kuruttun resmen.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by Eragon61 Yazıyı Oku
    Şimdi baktımda 8/12/2020 tarihinden beri nnf %6,28, mac %4,36, tkf %3,16 getiri sağlamış.
    Tek günde geri alınabilecek oranlar. Arkadaşınıza zarar etme riskinin de çok yüksek olduğunu üzerine basa basa ifade etmişsinizdir umarım. Parasının yanında bir de arkadaşlığınızı kaybetmesin.

6.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Tek günde geri alınabilecek oranlar. Arkadaşınıza zarar etme riskinin de çok yüksek olduğunu üzerine basa basa ifade etmişsinizdir umarım. Parasının yanında bir de arkadaşlığınızı kaybetmesin.
    Hocam arkadaşıma da kardeşime de aynısını söyledim. Açıkcası kardeşim heryerde olduğu gibi iş yerinde de trend olan uçan hisselere girecek diye korkuyorum. Fona bağlaması hisse almasından iyidir diye düşünüyorum.

7. Size bir veri

Tkf 10.08.2018 - 23.05.2019 arası getiri : % - 0.51 . Tefastan bakabilirsiniz. Yaklaşık 9 ay yerinde saymış, hisse fonların çoğu gibi.

Aynı süreçte en düşük risk fonlardan Fıl fiba para piyasası fonu %19 getirisi var.

Saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Size bir veri

Tkf 10.08.2018 - 23.05.2019 arası getiri : % - 0.51 . Tefastan bakabilirsiniz. Yaklaşık 9 ay yerinde saymış, hisse fonların çoğu gibi.

Aynı süreçte en düşük risk fonlardan Fıl fiba para piyasası fonu %19 getirisi var.

Saygılar.
    Ne olmuştu acaba bu dönemde? 2018 sonunda takip ettiğim şirketlere baktım da resmen bedavaymışlar.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 317/1003 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •