Sayfa 318/364 İlkİlk ... 218268308316317318319320328 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1. Tekniği iyi diye almıştım cuma günü. Haber bonus oldu. Fakat tahtayı pek bilmiyorum. Salması normal mi. ?Çünkü teknik bir sebep yok.

2. 14/12/2021 - 14/12/2021 tarihinde ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 16,85 - 16,87 TL fiyat aralığından 83.447 TL toplam
    nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle
    birlikte ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 14/12/2021 tarihi itibariyle %0,428 sınırına ulaşmıştır
    /aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tekniği iyi diye almıştım cuma günü. Haber bonus oldu. Fakat tahtayı pek bilmiyorum. Salması normal mi. ?Çünkü teknik bir sebep yok.
    Enka tahtasında neler olup bittiğini anlamak pek mümkün değil usta.. Ben çok çabaladım zamanında, işin içinden çıkamayıp pes ettim hatta burada defalarca da yakınmışlığım var hisseden elinizi çekin artık diye. Ama şundan eminim, ağalar hissenin hızlı çıkmasına müsaade etmiyorlar. Genel görünümünde hep bi dizgileme var niyeyse bilemiyorum, ben çözemedim..
    Hisseyi rahat bıraksaydılar şimdiye 3 basamaklı rakamlara çıkardık, haa bırakmıyorlar da bişey değişiyor mu bence hayır. Ağır adımlarla gidelim, temettülerimizi alalım hisse fiyatı nereye giderse gitsin..

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

https://www.kap.org.tr/Bildirim/983751

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Maşallah diyelim..
    Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    14/12/2021 - 14/12/2021 tarihinde ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 16,85 - 16,87 TL fiyat aralığından 83.447 TL toplam
    nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle
    birlikte ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 14/12/2021 tarihi itibariyle %0,428 sınırına ulaşmıştır
    /aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
    Çok iyi hareket değil mi ? Adam, akbabalara ben de varım diyor.

6.  Alıntı Originally Posted by C9N Yazıyı Oku
    Zaten bugün bist 50 de en iyi enka durdu. Pazartesi yukarı alırlar diye düşünüyorum. Bakalım..

7.  Alıntı Originally Posted by C9N Yazıyı Oku
    daha önce 250 bin almıştı o nasıl bir hareket? Akbaba? Bunlar endeks -10 olmadığındaki işlemler...Cuma aldıysa, Pzts kapta çıkar.

8.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    daha önce 250 bin almıştı o nasıl bir hareket? Akbaba? Bunlar endeks -10 olmadığındaki işlemler...Cuma aldıysa, Pzts kapta çıkar.
    Hocam, kağıtta bir savaş var. O bakımdan dedim. Cuma performansı da takdire şayandı.Emre bey bimas hissesinde de yazar, bimde akbaba sürüsü var ama ortalık kan revan. Burda da geri alım var bimde de.

Sayfa 318/364 İlkİlk ... 218268308316317318319320328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •