Sayfa 318/607 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Bugünkü harekete hayret ceza gelmedi geçenlerde yoktan yere ceza vermişlerdi..adamlar bu gun iyi kazandı al sat yaparak..galiba gedik bugun iyi satti

2.  Alıntı Originally Posted by mesude Yazıyı Oku
    Bugünkü harekete hayret ceza gelmedi geçenlerde yoktan yere ceza vermişlerdi..adamlar bu gun iyi kazandı al sat yaparak..galiba gedik bugun iyi satti
    Bugün gedik 40 bin tl den fazla işlem zararı var..taşeron bunlar işlemlerine akıl ermiyor..

3. Endeks günlerdir primleniyor bugünde diğer bedelsizler iyi prim yaptı..alcar brüte girdiğinden beri bocalıyor..

4. Keko hocam hosgeldiniz.sizi burda gormek benide sevindirdi acikcasi...insallah yarin geldihiniz belli eder...

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Gedik ve A1 kesinlikle lisansları iptal edilmeli..
    bu iki aracı kurumda yılanın başı ayak bağı hissenin yükselmesini önlüyorlar

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Günaydın sn. Keko hocam. BIST de 1400 lerde düzeltme olacak muhabbeti varken JANTSA yı girmişsiniz. Asıl sorum bu beklenti sizde var mı? JANTSA ya düzeltmeden sonra girmek istiyorum da sizi görünce bu seviyelerden rahat da duramıyorum. iyi günler herkese...
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    herkese selamlar 259 dan sattığım jantsalarıma bu gün tekrardan 245,50 maliyet ile kavuşmuş bulunuyorum...umarım ayağım uğurlu gelir.....en son jantsayı sattığımda bryat 240 civarlarında iken biz 260 civarlarında idik...bu gün bryat 323 tl olmuş ve biz hala 248 tl deyiz...

artan otomotiv satışları jantsayı olumlu etkileyecektir...artan çelik fiyatları bir miktar maliyetleri artıracaktır ama asıl artan talep karlılığı daha da artıracaktır...artan çelik fiyatları ekonomilerin canlandığının işaretlerindendir...Çin pandemi öncesi üretim miktarlarını yakalayıp geçti bile..aşılar ile bu korona belası da gittikçe gündemden düşecektir...
    SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Günaydın sn. Keko hocam. BIST de 1400 lerde düzeltme olacak muhabbeti varken JANTSA yı girmişsiniz. Asıl sorum bu beklenti sizde var mı? JANTSA ya düzeltmeden sonra girmek istiyorum da sizi görünce bu seviyelerden rahat da duramıyorum. iyi günler herkese...

SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    valla ben jantsanın akranlarına bakıyorum...iki üç ay önce jantsa 240 ı görmüş ike bryat 150 civarlarında idi..bu gün bryat 353 seviyesinde jantsa ise 246 seviyesindedir...ben jantsanın endeksi takmayarak kendi dinamikleri içinde hareket edeceğine inanıyorum...

jantsanın zaten halka açıklık oranı %15 ...bunun da büyük bir kısmı toplu...gün geçtikçe de takaslardaki ağalar toplamaya devam ediyor....gerisini de onlar düşünsün diyorum..bizdeki lot miktarı ağaların çerezi bile değildir...bizi 1 etkilese onları 1000 etkiler...riski de ben ağalara bıraktım...ne oluyorsa olsun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Sayın keko abi emeklerine sağlık yorumların taktire aşikardır,inşallah bir aksilik çıkmaz dört haneli rakamları görürüz ful jantsadasınız anladığım kadarıyla kazancınız daim olsun.

Sayfa 318/607 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •