Sayfa 318/440 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 3518 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. Putin dünyayı aç bırakan lider olarak anılmaz anlaşma imzalansa da savaşı azdırır ve nakliye için sorunlar oluşturur bundan adım gibi eminim. Daha önemlisi eren bey bu düşük fiyatlar bizim için çok iyi oldu önümüzü görüyoruz artık demesi. Yani malı ucuz topladıktan sonra dünya yansa umurumda olmaz diyor aynı benim gibi düşünüyor stok karlılığı açısından. 800 dolara al 1300 dolara sat, o zaman özellikle 9. ay bilançosu ve sonrakilerde patlamadan öte atom patlaması gibi gelir karlar. Hisse zaten toplu bir anda dörde katlayabilir hisse
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Putin dünyayı aç bırakan lider olarak anılmaz anlaşma imzalansa da savaşı azdırır ve nakliye için sorunlar oluşturur bundan adım gibi eminim. Daha önemlisi eren bey bu düşük fiyatlar bizim için çok iyi oldu önümüzü görüyoruz artık demesi. Yani malı ucuz topladıktan sonra dünya yansa umurumda olmaz diyor aynı benim gibi düşünüyor stok karlılığı açısından. 800 dolara al 1300 dolara sat, o zaman özellikle 9. ay bilançosu ve sonrakilerde patlamadan öte atom patlaması gibi gelir karlar. Hisse zaten toplu bir anda dörde katlayabilir hisse
    bu yorum hoşuma gitti oturaklı
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3. Ikinci ceyrek bilancosuna az kaldi. Tahminim ilk 6 aylik net karin 450-500m TL civarinda gelmesi. Gecen sene ilk 6 aylik kar sadece 28milyon TL idi. Gecen seneye gore net kar yaklasik 20 kat buyumus olacak. Net karini 20 kat arttirabilecek baska bir hisse var mi emin degilim. Sene sonu ise 1 milyar TL civari yillik net kar olursa F/K 4 civarina denk gelir. Gida sirketlerinin F/Ksi ortalama 15 iken ciddi potansiyelimiz var bence. Bu kadar temel saglamken, bir de Soke Un halka arzininin olacak olmasi ekstra bir deger. Dort gozle ikinci ceyrek bilancosunu ve Soke Un halka arzini bekliyorum

YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5. Söke Un'un halka arzı için hangi aracı kurumla anlaştıkları henüz açıklanmadı.

Ancak bu halka arzı İnfo Yatırım yaparsa sanırım sürpriz olmaz ve taşlar da yerine oturur.

Merakla beklediğim konulardan biri de bu.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Ikinci ceyrek bilancosuna az kaldi. Tahminim ilk 6 aylik net karin 450-500m TL civarinda gelmesi. Gecen sene ilk 6 aylik kar sadece 28milyon TL idi. Gecen seneye gore net kar yaklasik 20 kat buyumus olacak. Net karini 20 kat arttirabilecek baska bir hisse var mi emin degilim. Sene sonu ise 1 milyar TL civari yillik net kar olursa F/K 4 civarina denk gelir. Gida sirketlerinin F/Ksi ortalama 15 iken ciddi potansiyelimiz var bence. Bu kadar temel saglamken, bir de Soke Un halka arzininin olacak olmasi ekstra bir deger. Dort gozle ikinci ceyrek bilancosunu ve Soke Un halka arzini bekliyorum

YTD
    Ç2 tahmininiz 200-250 arası anladığım kadarıyla.

Ben halen çok muhafazakar buluyorum bu rakamı.

Ciro ve faaliyet karındaki ivmelenme, Ç1 sonrası un fiyatlarına gelen zamlar, Söke Un'un 6 aylık bilanço üzerinden halka arz edilecek olması, un ihracatındaki rekor ve patronun açıklamalarını birlikte değerlendirdiğimde, 300 milyondan aşağı bir kar gelmemesi lazım diye düşünüyorum.

Umarım sizi de beni de yanıltır, çok daha yüksek rakamlar gelir.

İsterseniz herkes tahminini yazsın, bilanço gelince bakarız sonuçlara

Ben 375 milyon TL diyorum.

7. Brüt takas kısıtlaması bitti mi.?
    Her kışın sonu bahar...

8.  Alıntı Originally Posted by finansozdem Yazıyı Oku
    Brüt takas kısıtlaması bitti mi.?
    Çarşamba bitiyor.

Sayfa 318/440 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri