Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 318/1014 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    5 tl ye nasıl gidiyorsun öğrenci akbiliyle mi .

3 adet Akbil basacaksın kozyatağı taksim arası minimum [emoji23][emoji23][emoji23]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    gecen yaz 5 TL ye gelmisti belki zam gelmistir simdi

M4 ile ayrilik cesmesi oradan marmaray oradan adini unuttugum Sisli mi ne bir metro iste hepsine 5 TL basmistim Akbille

hadi olsun 6 TL cunku aktarmalarda indirim uygulamisti hatirliyorum mesela Marmaray 2.25 yazdi ne bilim sonrakine 80 kurusmu neydi cunku aktarma yapiyorsun ilk binis degil

hatta kadikoye gidip 10 dakkada isimi halledip tekrar M4 e bindigimde indirimliydi yine sanirim belli zaman icinde binersen ters yon olsa bile indirim yapiyor

ben bu araba ile vakit ve benzin kaybedenleri olene kadar anlamiycam

2. Akbil satın almak gerekiyor onun parası Yok mu içinde .

İadede edemiyorsun içindeki parada kalıyor hatıra olarak saklarsın değil mi .

Eskiden depozitolu idi onu da iptal ettiler .

4 kişisin 6 liradan 24 yapsın 10 liradan 40 lirada isranbulkart

64 yaptı nasıl 5 lira [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Akbil satın almak gerekiyor onun parası Yok mu içinde .

İadede edemiyorsun içindeki parada kalıyor hatıra olarak saklarsın değil mi .

Eskiden depozitolu idi onu da iptal ettiler .

4 kişisin 6 liradan 24 yapsın 10 liradan 40 lirada isranbulkart

64 yaptı nasıl 5 lira [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    dedigin den bir sey anlamadim

akbili 2-3 sene once aldim yanimda hep

istanbuldayken kullaniyorum her zaman

ben hesabimi cok iyi bilirim 5 lira kusurdu bi gidis Kozyatagindan Istiklal deki o bilmemne duragina

4.  Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    Emekli anne ve babamın maaşlarını düşündüğümde HISIM beye katılmamak elde değil. Diğer yandan objektif düşündüğümde belki ufak da olsa bir miktar alınabilir.
    Sayın MERT,sadece oturduğu evi olan ve çok cüzi bir emekli geliri olan insandan vergi alınırsa tuz kokmuş demektir.Kastettiğiniz;2-3 milyon tl lik evlerde oturanlarsa ona bir şey diyemem...

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın MERT,sadece oturduğu evi olan ve çok cüzi bir emekli geliri olan insandan vergi alınırsa tuz kokmuş demektir.Kastettiğiniz;2-3 milyon tl lik evlerde oturanlarsa ona bir şey diyemem...
    Ne yapsın peki 1 milyon eden evi 600 e satsın bu piyasada birde 75-80 yaşından sonra ev mi taşısın .

40 yıl önce aldığı evi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. eninde sonunda bir uzak akraba ölür
    olmadı nereden geldiği belli olmayan
    zincirleme 3-5 metre kare abuk miras kalır.
    mirasçı tespit davası açılınca öğrenirsiniz.

az düşünce ufku genişletilse güzel olur.

7. İstanbul'da yeni emlak değerlemeleriyle sevgili emlak severlere iyi vergi yerleştirmişler.

Vergi mahkemelerine itiraz etmeyenler 'kabul etmiş' sayıldığından ödemeye mecbur kalacak.

8. Değerli Katılımcılar söylediğim anlaşılmamış galiba,herkesin görüşü farklı olabilir;ama devletin emekliye bu hakkı vermesindeki temel amaç,dar gelirli emekli bireylerin birikimleriyle aldıkları oturma amaçlı tek konutlarını vergiden muaf bırakarak sosyal devlet ilkesine uygun hareket etmesidir.Bu gün büyük şehirlerde ortalama ev fiyatları 300 bin-600 bin tl aralığındadır,mesajımı alıntılayan sayın üyenin dediği gibi bu oran konum vb gibi sebeplerle bir miktar daha artabilir,ancak kimse kusura bakmasın 2-3 milyon tl aralığında bir evde oturan kişi sosyal devletin kastettiği emekli profili değildir ve bu getirinin vergisini ödemekle de yükümlüdür.Sayın EKAYA, ne demek istediğiniz pek anlaşılmadı,yazdığım konuyla ilgili ise açarsanız memnun olurum?

Sayfa 318/1014 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •