Sayfa 318/751 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Bu herif zamanında yatırımcısına sat- çık demişti. O günden beri zaten mesafeli yaklaşıyorum…

Milyon dolarlar havada uçuşuyor…. Sonra bu evleri - arabaları hangi zümre alıyor diye merak etmeyin

2.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bu herif zamanında yatırımcısına sat- çık demişti. O günden beri zaten mesafeli yaklaşıyorum…

Milyon dolarlar havada uçuşuyor…. Sonra bu evleri - arabaları hangi zümre alıyor diye merak etmeyin
    Ülkenin sermaye piyasalarına güvenmezsek de ne yapacağız. koç grubu, iş grubunun yanına 10- 15 şirket daha ekle, gerisini at çöpe.

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Ülkenin sermaye piyasalarına güvenmezsek de ne yapacağız. koç grubu, iş grubunun yanına 10- 15 şirket daha ekle, gerisini at çöpe.
    https://twitter.com/kilicdarogluk/st...ejoDQ7nC9s-Nog

Olay sadece SPK da bitmiyor. Doğru söylemiş.

Aynen öyle çöp zaten.

Not: Kılıçdaroğlu , grafikleri takip ediyorum demiş😂 O da teknikçi çıktı

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    https://twitter.com/kilicdarogluk/st...ejoDQ7nC9s-Nog

Olay sadece SPK da bitmiyor. Doğru söylemiş.

Aynen öyle çöp zaten.

Not: Kılıçdaroğlu , grafikleri takip ediyorum demiş�� O da teknikçi çıktı
    varlık fonunu bi incelesinler, yöneticilerinin son 3-5 yıl içinde borsada yaptıkları milyon dolarlık servetleri masaya yatırsınlar.

5.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    varlık fonunu bi incelesinler, yöneticilerinin son 3-5 yıl içinde borsada yaptıkları milyon dolarlık servetleri masaya yatırsınlar.
    Jöleli ilk uçağa bineceklerden

6. Peker’ in iddialarında adı geçen şirket sahibi, eski bir genel kurulda; çanak çömlek yok ( teknik analiz) temel analiz ve patron faktörü var demiş. Demek ablamızda eski borsacılardan. Gözaltı pazarından şirket sahibi olmakta ne demek, anlamış değilim.

7. Pandemi döneminde iş zıvanadan çıktı. Bedelli açıklayıp, tavan tavan gidenler. Bedelsiz açıklayıp, tavan serisine başlayanlar. Daha da güzeli halka arz olup, %200-300 gidenler.. say say bitmez. Ne güzelde “ yükseliyor” diye halka arzlara müşteri topladılar. Oyun böyük yeğenim, böyük resmi görmek lazım

Sayfa 318/751 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •