bir şirketin eğer döviz bazlı borcu var ise döviz çıkışlarında o hisse olumsuz etkilenir...yanlız o şirketin satışları da döviz bazlı ise o vakit o borcun olumsuz etkileri sınırlı olur...eğer o şirketin satışlar tamamen tl bazında ise o vakit etkilenme maxsimum olur...eğer satışlarının bir kısmı ihracat ise ve dolaylı yönden döviz bazlı ise diğer kısmı da tl bazında ise o vakit de etkilenme yine sınırlanır...
topiklerde yardımlaşma ve dayanışma gerçekten de çok güzel...bilgilerimizi paylaşarak güzel yardımlaşıyoruz...blcyt ın satışlarının döviz bazında olmuş olması bilgisi bence çok değerli bir bilgi...bu bilgiyi faaliyet raporlarını okuyarak edinmemiz mümkün değil...çünkü hatırladığım kadarıyla bu bilgi yazmıyor...ancak özel olarak telefondan sorularak öğrenilebilecek bilgilerdir..
bana göre bu bilgi bu hisseye biraz güç katacaktır...bu hisse elimde yok ama genel olarak beğendiğim bir hissedir ki geçmişte de kazandığım bir hissedir...umarım bu hisse en kısa sürede toparlanır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri