Sayfa 319/967 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Arkadaşlar kâr beklentiniz nedir? Veya kâ eder mi şirket?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2. evet beyler hisse adete yıldız gibi parlıyor macd eğrisi AL â dönmek üzere bu da anında hisseye pozitif yansıyacaktır 5 ler çok yakın gibi
    tavsiye değildir.

SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Evet hissemiz yıldız gibi parlıyor da

Bilanço ile ilgili bilgi verecek arkadaşlar yorum yaparsa seviniriz

4.  Alıntı Originally Posted by Elmalı34 Yazıyı Oku
    Teşekkürler UAlkya aslında 2.85 den alip satmış tim arkadaş kafamı karıştırdı satmış tim ne büyük hata yaptım.

Acizane hissemizin yataş gibi olacağını düşünüyorum. Allah dan hayırlısı.
    Ben de bir ay önceden, 4, 45 maliyetle girmiştim. Ancak birkaç kez trade yaparak , hatta baskılayarak maliyetimi 4,10 a kadar indirdenildim. Çok da iyi gidiyor ve hep birlikte götüreceğiz inşallah. Diyeceğim odur ki , benim girdiğim dönemde kağıdın datalarına hakim olduğunu sanan birkaç hissedarımız, buralardan çıkılırdan başlayıp, 2,xx lerden giriş yapılabilir yorumları yapıyorlardı.DGKLB nin bir hikayesi var, inandınız ve girdiniz. Acil likit ihtiyacınız yoksa ve kredide değilseniz. sorun olmayacaktır sanıyorum.Ayrıca hisseye aşık olmak en tehlikelisidir, amma bazan oluyor işte. Ben yataş'a olmuştum, dgklb ye de kayıtsız değilim. Tüm arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.Yorumlarımdır, kesinlikle buralarda yazılanlardan etkilenip yatırım yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    Ben de bir ay önceden, 4, 45 maliyetle girmiştim. Ancak birkaç kez trade yaparak , hatta baskılayarak maliyetimi 4,10 a kadar indirdenildim. Çok da iyi gidiyor ve hep birlikte götüreceğiz inşallah. Diyeceğim odur ki , benim girdiğim dönemde kağıdın datalarına hakim olduğunu sanan birkaç hissedarımız, buralardan çıkılırdan başlayıp, 2,xx lerden giriş yapılabilir yorumları yapıyorlardı.DGKLB nin bir hikayesi var, inandınız ve girdiniz. Acil likit ihtiyacınız yoksa ve kredide değilseniz. sorun olmayacaktır sanıyorum.Ayrıca hisseye aşık olmak en tehlikelisidir, amma bazan oluyor işte. Ben yataş'a olmuştum, dgklb ye de kayıtsız değilim. Tüm arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.Yorumlarımdır, kesinlikle buralarda yazılanlardan etkilenip yatırım yapmayınız.
    Bu gün dayanamadım teknikde çok güzeldi
    4.32 maliyetle başladım.

Daha önce de bu sayfada okumuştum
    Yurtiçi ve yurtdışı şubeleri çoğalması
    Ek fabrikaların açılması filan yataş gibi olacağını yazdılar
    Ayrıca CEO nun istikbal Bellona gibi kayyumda olan şirketleri bünyesine katma
    girişimleri filan daha bi sürü hikaye aslında
    bizim suan bilânçosu ilgilendiriyor.
    BİLANÇO duy sesimizi ve güldür ortaklarınmizın yüzünü.

6.  Alıntı Originally Posted by yenicelim Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kâr beklentiniz nedir? Veya kâ eder mi şirket?

2.ceyrekte 12-15milyon TL arasi bir net kar gelmesini bekliyorum. Ciro ise yaklasik gecen seneye gore %45 artisla 160milyon uzerinde gelmesi muhtemel. Gecen sene 2.ceyrekte 2.3milyon dipte zarar vardi.

7. benim için karın miktarından daha fazla şirketin artık sürdürülebilir karlılığa geçmesi önemli.
    bu sağlandığında bildiğimiz ve bilmediğimiz hikayeleri ile daha güzel günlerin başlangıcındayız.
    patronlarında bu sürece alışması lazım günlük gelişmeler yerine daha oturaklı ne yaptığını bilerek, önünü görerek hareket etmeleri de çok çok önemli diye düşünüyorum.
    o zaman yıllara sari olmak üzere kazanan ve kazandıran bir şirket halini alır ki patronlarda buna hayır demiyecektir sanırım.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by borsaci34 Yazıyı Oku
    2.ceyrekte 12-15milyon TL arasi bir net kar gelmesini bekliyorum. Ciro ise yaklasik gecen seneye gore %45 artisla 160milyon uzerinde gelmesi muhtemel. Gecen sene 2.ceyrekte 2.3milyon dipte zarar vardi.
    Teşekkurler borsaci34

Sayfa 319/967 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •