Sayfa 319/690 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Econumut! Nerdesin yav. Bi ses versene kardaşım. Noluyor?

2.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    ben de esemslerin hepsini satmışım.10 bin sattım,10 bin duruyor sanıyordum..meğer hepsini satmışım. 0.37 den...başkalarından çıtır yapalım derken hep ben çıtıdıyorum,ne olacak benim makus talihim...(diğer 2 hesaptakiler duruyor ama,onların adedi toplasan7500 adet...ama maliyetleri şahane...3.6 falan...zamanında kayınbiradere 4.60 -4.80
    den aldırmıştım.adam dövse yeridir....

neyse şimdi yerine koydum..37 den sat 42 den al...
    Merhaba,

Alem adamsın Batık kardeşim. Seni burada da izliyorum. Daha önce de yazmıştım. Çok hareket ediyorsun ve neticede hisselerin eriyor.

Kayın biraderden uzak dur derim. Burada yazmıyayım, hangı hissede olduğumu biliyorsun. Ben kayın biraderime o hisseleri 1 liradan aldırmaya cesaret edemedim.

Allah hepinize sabırlar versin.

Saygılarımla,

Oha,çüş,deve...😐

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Econumut! Nerdesin yav. Bi ses versene kardaşım. Noluyor?
    O ne derse,tersini yapmak lazım demek ki....

5. Genel kurulda ortaklık için yetki isteteceklermiş. Sanırım yükselişin sebebi bu. Galiba ufukta ortaklık görünüyor.

6. sabancı ayakkabı zinciri arıyormuş o kadar teşvik varken şirketin içine ettin ceng...

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Genel kurulda ortaklık için yetki isteteceklermiş. Sanırım yükselişin sebebi bu. Galiba ufukta ortaklık görünüyor.
    bu adam günahını da vermez,şirketini de..anca mezara giderler birlikte...

8. kandırıldık yine o kadar lot ne oldu ...kedi fare misali

Sayfa 319/690 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •