Güvenli bir şekilde iniyor[emoji1] Bu eşek uyuzluktan kurtulamayacak , sahibi belli, ne demişler huylu huyundan vazgeçmez [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güvenli bir şekilde iniyor[emoji1] Bu eşek uyuzluktan kurtulamayacak , sahibi belli, ne demişler huylu huyundan vazgeçmez [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
endeks -0.5 yaptığında -%3 yapar , endeks %3 yaptığında yine %0 yapar saçma zamanda %4 yapar ama ertesi gün tekrar çok çıktım der %5 düşer , sonuçta nasıl yükselir anlamak mümkün değil
Sn Antiseptik unutmazsınız dimi. Teşekkürler.
Çanağı tamamladıktan sonra düzeltmesini yapıyor. Küçük bir kulp taktıktan sonra eski kanalına giriş ve katlama dedikleri hususun gerçekleşmesini bekliyorum. Tabi bunun için bilançoyu da görmemiz gerekecek. GENTS nin ilacı şudur: YÜKSEK EURO DÜŞÜK DOLAR. Daha önce de söyledim. Speğini sevmediğim için girmediğim bir hisse ancak temelde her şey sizden yana görünüyor bence. Ufak bir miktar da ben alsam mı diye aklımdan geçiyor. Bakalım ne olur
sabırla bekliyorum,dusuk maliyetli malı almadan ğideceğini hiç sanmıyorum,,1.67 alınan bir birimi verdim,,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Sn Kuserali61 grafik atma ihtimaliniz varmı ? Olursa memnun oluruz. Teşekkürler.
Hissede yükselen üçgen formasyonu var gibi görüyorum. Eğer yanlış yorumluyorsam teknikten anlayan biri uyarabilir mi. Yatirim tavsiyesi degildir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri