Artan

484,00 10 18:10
286,25 9.99 18:10
289,25 9.98 18:10
12,24 9.97 18:10
295,50 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 18:10
39,54 -9.97 18:10
37,04 -9.97 18:10
16,09 -9.96 18:10
229,90 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

10.047.116.287,75 18:10
7.132.495.674,06 18:10
6.016.189.385,14 18:10
5.796.789.847,70 18:10
5.651.868.803,60 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 319/584 ÝlkÝlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 2,545 - 2,552 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=RFX4wndKBJc
    birde bur dan dinleyin derim.
    Sayýn Cari biz zaten biliyoruz da Gk dan önce projeksiyon ile ekrana yansýtýlýp yönetimdeki ailelere izletilirse gayet iyi olur... Ayrýca yýllýk cironun üzerinde finansal borcu olan her þirket kelle koltukta yola devam ediyor demektir zaten,þirket þu an bizim ilk yatýrým yaptýðýmýz zamandaki durumu ile asla kýyaslanamayacak kadar borçlu, bir an önce akýllarýný baþlarýna toplayýp çözüm üretmeleri gerekiyor, bizim þirketin uzun yýllar sürdürülebir olmasýný istemekten baþka bir amacýmýz yok, þirketlerde sorumluluk paylaþýlýnca bazen tek baþlarýna almayacaklar riskleri alýp sýkýntýlý sonuçlara kapý aralanýbiliyor, bizim þu an tek yapabileceðimiz dostane tavsiyelerde bulunmak, karar tabiki onlarýn.

2.  Alýntý Originally Posted by Vesper Yazýyý Oku
    Twiter da þirketin bir müteahhitlik firmasýyla arazi deðerlendirmesi için görüþtüðü yazýlýp çiziliyor.Amacým boþ bir beklenti
    oluþturmak asla deðil.Ýzmirde oturan ve ilgilenenlerin araþtýrmasý faydalý olur.

YTD.
    Boþ durduklarýný sanmýyorum kesinlikle þirkete nefes aldýracak çaba içindelerdir, ancak ben þirkete nakit giriþi saðlanacak bir tedbirden yanayým.,bu derece yüksek borçluluk ansýzýn geliþebilecek global bir kriz yada bölgedeki bir savaþ durumunda þirketi oldukça zorlar, ancak normal þartlarda 4. Çeyrekten itibaren çimento talebinde ciddi bir artýþ bekliyorum.

3.  Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
    Boþ durduklarýný sanmýyorum kesinlikle þirkete nefes aldýracak çaba içindelerdir, ancak ben þirkete nakit giriþi saðlanacak bir tedbirden yanayým.,bu derece yüksek borçluluk ansýzýn geliþebilecek global bir kriz yada bölgedeki bir savaþ durumunda þirketi oldukça zorlar, ancak normal þartlarda 4. Çeyrekten itibaren çimento talebinde ciddi bir artýþ bekliyorum.
    Onlar da durumun farkýndadýr.Fakat HES leri satmak isteyip alýcý gelmiyor olabilir mi?Sonuçta bu satýlacak varlýklar domates-patlýcan deðil .Belediye bir an önce þehrin doþýna çýkýlmasýný istemiþ olabilir mi? Daha önce T.S. bir toplantýsýnda seçilirse
    2 çimento fabrikasýndan rahatsýzlýðýný belirmiþti.Çevre temizliði açýsýndan tabi ki.
    Verilen satýþ projeksiyon ve karlýlýk hikaye çýktý...Satýþ eh tutu ama karlýlýk yerlerde geziyor.

Hayýrlýsý...

ytd.
    Saygýlar,

4. https://www.haberturk.com/cosa-cosa-...465299-ekonomi

BATININ HES leri GEÇEN YILA GÖRE - %20 ÜRETÝM YAPTI.
    Burada bile her þey tersine gidiyor.?
    Sonraki dönem de umarým iþler düzelir.
    ytd.
    Saygýlar,,

5.  Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    https://www.haberturk.com/cosa-cosa-...465299-ekonomi

BATININ HES leri GEÇEN YILA GÖRE - %20 ÜRETÝM YAPTI.
    Burada bile her þey tersine gidiyor.?
    Sonraki dönem de umarým iþler düzelir.
    ytd.
    Saygýlar,,
    Hesleri kendileri direk iþletmiyor, iþleten þirket gelen suyun neredeyse tamamýna elektrik üretim garantisi veriyor, üretim düþüþü farklý sebeblere baðlýdýr, Kovadalarýn durumu biraz farklý bazen yaðýþ ile ters orantýlý olabiliyor,enerji 2020 den itibaren yük olmaz þirkete, hatta katký yapmaya bile baþlar.

6.  Alýntý Originally Posted by EKSÝPNOS35 Yazýyý Oku
    Hesleri kendileri direk iþletmiyor, iþleten þirket gelen suyun neredeyse tamamýna elektrik üretim garantisi veriyor, üretim düþüþü farklý sebeblere baðlýdýr, Kovadalarýn durumu biraz farklý bazen yaðýþ ile ters orantýlý olabiliyor,enerji 2020 den itibaren yük olmaz þirkete, hatta katký yapmaya bile baþlar.
    Faaliyet raporun -20% düþüþ olduðu yazýyor. Ýlk çeyrekte. Bu ciroyu etkilemiyor mu?2020 de baþka ellerde üretim artýþý ile akmaya devam eder su akar yolunu bulur....

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
    Ýmtiyazli .... yoksunlari günaydýn......
    GK da fabrika arsasinin nasil degerlendirilebilecegi konusunda bizlere bilgi verilmesini isteyelim.
    Bir calisma varsa bizide bilgilendirsinler yoksa biran once bir calisma talep edelim.... Sonunda olacak seyi erteleyip durmanin bir faydasi yok. Biz yatirimcilar isimize bakalim sizde sanayicilik oynamayi birakip kalan mirasi iyice yok etmeden paraya cevirip kýmýr kýmýr
    yeyin gari.......[emoji23]
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alýntý Originally Posted by Kyno Yazýyý Oku
    Ýmtiyazli .... yoksunlari günaydýn......
    GK da fabrika arsasinin nasil degerlendirilebilecegi konusunda bizlere bilgi verilmesini isteyelim.
    Bir calisma varsa bizide bilgilendirsinler yoksa biran once bir calisma talep edelim.... Sonunda olacak seyi erteleyip durmanin bir faydasi yok. Biz yatirimcilar isimize bakalim sizde sanayicilik oynamayi birakip kalan mirasi iyice yok etmeden paraya cevirip kýmýr kýmýr
    yeyin gari.......[emoji23]
    Saygilar.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ýmtiyaz sahipleri götürsün seni emi. Yönetime laf söyleyenlerin dili tutulsun daha beter olsunlar.

Sayfa 319/584 ÝlkÝlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •