Sayfa 319/1002 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Bugünkü fiyatı biliyor musunuz?
    yok 2 gündür devam ediyordu durum. 2.36846 31 ağustos fiyatını kastettim. Bugünkü yok.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Fon duruyor, ama artık İstanbul portföy yönetecek.
    Herhalde bu birleşme süreci gerçekleşiyor bugünlerde.
    bu süreçte fonun değerleri nasil gorunuyor ki?

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Şirketimiz, sermayesinin %90,1'ine sahip olduğu bağlı ortaklıklarından Actus Portföy Yönetimi A.Ş.'nin ("Actus") İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. ("İstanbul Portföy") ile birleşmesi yönünde İstanbul Portföy hissedarları ile mutabakata varmıştır.
    http://www.actusportfoy.com.tr/wp-co...u_13072020.pdf
    O zaman klişe tabirle kartlar yeniden dağıtılacak. ACC eski performansını sürdürecek mi, fonun yöneticileri de yeni kuruma geçip aynı kalacak mı vs. diye epeyce bir dışarıdan izlemek gerekecek. Umarım performansı değişmez. Bir elin parmağı sayısındaki iyi hisse fonlardan idi.

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    bu süreçte fonun değerleri nasil gorunuyor ki?
    Yani fon gene acc diye devam edecek ama istanbul portföyün sayfasına yerleşecek.
    31 ağustosun değeri spk'da var
    1 eylül değeri spk'yada girilmemiş.
    Devir işlemleri sırasında ortada kaldı herhalde fiyat girişi.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    O zaman klişe tabirle kartlar yeniden dağıtılacak. ACC eski performansını sürdürecek mi, fonun yöneticileri de yeni kuruma geçip aynı kalacak mı vs. diye epeyce bir dışarıdan izlemek gerekecek. Umarım performansı değişmez. Bir elin parmağı sayısındaki iyi hisse fonlardan idi.
    Portföy yöneticileri devam edecek diyor.
    Strateji değişmez bu durumda.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Nnf için erken davranmissiniz sn hellistheothers ben biraz daha analiz edersiniz diye düşünmüştüm.

7.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Nnf için erken davranmissiniz sn hellistheothers ben biraz daha analiz edersiniz diye düşünmüştüm.
    Her gün 60 liralık aldım şu anda sadece 300 liralık civarı var an itibarıyla ( o da sadece endeks gerileme günlerinde ) .

Ben asla alımları toptan yapmıyorum biliyorsunuz. Sadece biriktiriyorum.

Performansı kötü olursa, diğer fonlarıma döndürürüm.

İyi giderse günlük alımları 100 liraya belki 150 liraya çıkarırım.

Yani prensip olarak bir fona asla komple ve bir anda girmiyorum.

Şimdilik biriktirmeye devam.

Bir de NNF'yi tefaşa açılmadan önce test aşamasından beri bekliyordum zaten. Twitterde vs. reklamlarını görmemiştim bile. Hedef ekibi genel olarak hisse fonları iyi yönetiyor, kötü olacağını sanmıyorum.

Geçmişte bu şekilde opi/oph biriktiriyordum, iyi başlamıştı ancak toplam meblağı fazla yekun etmeden kötü olduğu, osmanlının hayal kırıklığı olduğu anlaşıldı, tkf/mac /mps'ye aktarmıştım.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Portföy yöneticileri devam edecek diyor.
    Strateji değişmez bu durumda.
    Genel müdür kısmını görmüştüm, o kısım gözümden kaçmış ,haklısınız.

Sayfa 319/1002 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •