Sayfa 319/602 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Merhabalar , önümüzdeki günlerde fiyatlar i çok ucuz kalan , menderes enerji , şekerbank, uşak, VKGYO, ve Polho nasıl olur . Ne düşünüyorsunuz. Bu kağıtlar pozitif endekste biraz negatif ayrıştılar. ...
    Bu hisseleri topluyorlar onun için yatayda bırakıyorlar. Bu seviyeleri ilerde ararız. Yatırım malı alırken kazanmaktır. YTD

2.  Alıntı Originally Posted by ceteris Yazıyı Oku
    Esma hanim penguen hareketlendirdi mi sizce.
    Pandeminin etkisi azaldıkça gıdalar eski casibe de azalıyor bu günlerde. 4.46 ve 4.39 destekleri var bunlardan önce 4.53 altına sarkmadıkca kafayı kaldırmalı 4.saatlikte Rsı aşırı satım bölgesinde bulunuyor. Buralardan güçlenip dönüş yapmalı artık.Kesinlikle YTD.

3. Esma hanım, goodyear hakkında bir yorum yapmanız mümkünmü?

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Bu hisseleri topluyorlar onun için yatayda bırakıyorlar. Bu seviyeleri ilerde ararız. Yatırım malı alırken kazanmaktır. YTD
    Bencede tam yatırımlık hisseler . Hatta bunlara CEMAS ta eklenebilir . Teşekkürler...

5.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Bencede tam yatırımlık hisseler . Hatta bunlara CEMAS ta eklenebilir . Teşekkürler...
    Mebes, gönderine cevap olarak '' CEMAS ta var'' yazacaktım. Onu da yazmışsın... :D

6. Piyasa gerçekçi beklentileri satın almayı sever. Şirketlerin beklentisi varsa orda sabırla beklemek lazım. Kötü niyetli bazı piyasaya bozucu bireylerin operasyon yaptığı hisseleri saymasak beklentisi olan her şirket çok güzel karlar ediliyor. Örn SASA,HEKTS, DEVA, ECZYT vb.birsürü şirket. Sadece tekniği bilip para kazanacagimiz dönem bitti bitiyor. Asıl oyuncuların davranışlarını takip etmek lazım.Daha çok temeli sağlam ve büyüme odaklı beklentisi olan şirketler önceliğim olacak. Mesela ARCLK güzel şirket epeydir Japon Hitachi şirketiyle ortaklaşmak için görüşmeler yürütüyor. Böyle bir olasılık bu şirketi daha ileriye götüreceği için önceden opsiyon alınıyor. ....Kesinlikle YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    Mebes, gönderine cevap olarak '' CEMAS ta var'' yazacaktım. Onu da yazmışsın... :D
    Bahsettiğin kağıtlardan menderes hariç olmak üzere benim takip ettiğim grafik düzenin de hepsinin grafiği aynı durumda... Endeks geri gelirse bu kağıtlar ne durumda olacak merak ediyorum... Muhtemelen içlerinden en az biri endeks düşerken çıkacak veya endenks düşmeden evvel biraz yukarı hareket edecekler... YTD.

8. Esma hanım klimasan gibi hareketlenebilecek hisse öngörünüz var mı

Sayfa 319/602 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •