Sayfa 319/438 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 3501 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

MB dan faiz indirim beklenmiyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Kaç senedir savaş sürüyor bu füze işi çok abartıldı....Rusya yenilecek bir ülke değil çokta tehlikeli bir ülke....zavallı palyaço ukraynayı ne hale getirdi...Ukrayna natoya giremez eski topraklarınıda geri alamaz...net kaybeden taraf olarak yeni sınırları oluşur...Kırımı alalım derken ukrayna % 20 toprağını kaybetti..Bist 100 yılı 10 bin üzeri kapatır..
    Bugün kozal grubu endeksi tutsada,,kuzeyden özellikle Rusya dan cevap niteliğinde bir haber gelebilir.
    Bizi ilgilendiren,savaşın burnumuzun dibinde olması.
    Bir nükleer bomba,Karadenizi etkiler.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Faiz indirimi tüm kesimler tarafından dile getirildiğine göre siyasi bir karar olarak alınabilir belki.
    Öte yandan dönüp dolaşıp ayını noktaya varacağımız da kesin. Şimdiden 2 trilyona ulaşan ve cari açığın yerini alan bütçe açığı 2025 ücret güncellemeleriyle piyasayı daha da korkutucu boyuta ulaşırsa faiz indiriminden söz etmek nasıl mümkün olacak? Faiz artırımıyla birlikte uygulanması beklenen mali disiplin ve tasarrufun amacı bu bütçe açığını düşük tutmaktı, böylece gelecekte faiz indiriminden söz edebilmek mümkün olabilirdi!

Cari fazla veriyoruz ama yatırımlar dururken tüketim malı ithalatında yavaşlama pek yok. Bu da açık veren bütçede 2025'de vergi gelirleri bakımından olumsuzluğa neden olacak. İzlenen politika kişileri olumsuz etkiliyor zira değerli TL'ye rağmen enflasyonda iyileşme yok çünkü kimse güvenmiyor. Üstüne, değerli TL nedeniyle kurumların gelirleri de olumsuz etkileniyor. Geçtiğimiz yıldaki borsa rallisini, süper kar rakamları takip etmişti...

Borsa yüksek faizden olumsuz mu etkilenir yoksa faiz indirimleriyle kurlar biraz hareketlenir de borsaya mı yarar? Kestirmek güç

4. Kudurdu kudurdu

5. SPK onayladığına göre, bölünme tahmini ne kadar zaman sonra olur?
    Aldığım nefesi verme garantim yok iken, borsa dolar falan filan ile ilgili bir saniye sonrasını bilme şansım yok! Yazdığım her şey, edinilmiş tecrübelerden kaynaklı tahminler.

SPK tarafından izahname/ihraç belgesi onaylanan halka açık ortaklıkların pay ihraçları -

Erdemir EREGL %100 bedelsiz sermaye artırım onayı,

Mevcut Sermaye (TL): 3.500.000.000

Yeni Sermaye (TL): 7.000.000.000

Bedelsiz Sermaye Artırımı /İç Kaynaklardan (TL): 3.500.000.000

7. bugun bir kac eregli/hisse grafigine bakayim dedim
    2022 den bugune performans rezalet otesi
    eregli/petkim
    eregli/sise bakayim onlarda iyidir diye dusunmustum ama onlara karsi bile rezalet
    2022 de alip bugune tutanlar saglam zarar yazmislar
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 319/438 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •