MB dan faiz indirim beklenmiyor.
MB dan faiz indirim beklenmiyor.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Faiz indirimi tüm kesimler tarafından dile getirildiğine göre siyasi bir karar olarak alınabilir belki.
Öte yandan dönüp dolaşıp ayını noktaya varacağımız da kesin. Şimdiden 2 trilyona ulaşan ve cari açığın yerini alan bütçe açığı 2025 ücret güncellemeleriyle piyasayı daha da korkutucu boyuta ulaşırsa faiz indiriminden söz etmek nasıl mümkün olacak? Faiz artırımıyla birlikte uygulanması beklenen mali disiplin ve tasarrufun amacı bu bütçe açığını düşük tutmaktı, böylece gelecekte faiz indiriminden söz edebilmek mümkün olabilirdi!
Cari fazla veriyoruz ama yatırımlar dururken tüketim malı ithalatında yavaşlama pek yok. Bu da açık veren bütçede 2025'de vergi gelirleri bakımından olumsuzluğa neden olacak. İzlenen politika kişileri olumsuz etkiliyor zira değerli TL'ye rağmen enflasyonda iyileşme yok çünkü kimse güvenmiyor. Üstüne, değerli TL nedeniyle kurumların gelirleri de olumsuz etkileniyor. Geçtiğimiz yıldaki borsa rallisini, süper kar rakamları takip etmişti...
Borsa yüksek faizden olumsuz mu etkilenir yoksa faiz indirimleriyle kurlar biraz hareketlenir de borsaya mı yarar? Kestirmek güç
Kudurdu kudurdu
SPK tarafından izahname/ihraç belgesi onaylanan halka açık ortaklıkların pay ihraçları -
Erdemir EREGL %100 bedelsiz sermaye artırım onayı,
Mevcut Sermaye (TL): 3.500.000.000
Yeni Sermaye (TL): 7.000.000.000
Bedelsiz Sermaye Artırımı /İç Kaynaklardan (TL): 3.500.000.000
bugun bir kac eregli/hisse grafigine bakayim dedim
2022 den bugune performans rezalet otesi
eregli/petkim
eregli/sise bakayim onlarda iyidir diye dusunmustum ama onlara karsi bile rezalet
2022 de alip bugune tutanlar saglam zarar yazmislar
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri