Sayfa 319/872 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by FREES123 Yazıyı Oku
    elimde ki hisse ye göre konuşmuyorum sn.m_tech

Başka bi hissede ters te yakalandım banvit yok elimde.

sn. keko yakın zamanda size itibar puanı verdiğim için tekrardan veremiyorum. saygılar :)
    ama ben verebiliyorum dostum...kendine iyi bak..hepimize başarılar diliyorum...:)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Patron spekle mi anlasti.. Bilemiyoruz
    Gereksiz bu kadar mal basmasi anlamsiz
    30 ocaktaki hareketi nasil olacak
    Yatirim tavsiyesi degil

3. Pasta yok mu pasta

En son bu kadar baskılandığında 24.66ya patladı, bu sefer aşağı patlamaz umarım.

4. Ortalama dakikada 50 lot işlem oluyor.. [emoji23] hacim kurudu iyice.. Bundan daha zayıf hacim hatırlayan var mı?

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    Ortalama dakikada 50 lot işlem oluyor.. [emoji23] hacim kurudu iyice.. Bundan daha zayıf hacim hatırlayan var mı?

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    son 5-6 ayın en düşüş işlem hacmi 25 aralık 2017 de gerçekleşmiş..o vakit fiyat 21,30 ila 21,60 aralığında hareket etmiş...o günün işlem hacmi 3,6 milyon tl olmuş...o günden tam 6 iş günü sonra agresif bir çıkış tepkisi vermiş...

şu saate kadar (11:20 ) işlem hacmi 1,2 milyon tl lik işlem hacmi gerçekleşmiş..bu şekilde devam ederse gün sonuna kadar ancak 3-4 milyonluk bir işlem hacmi gerçekleşir...

hisse bir çeşit bu seviyelerde (21,40 ) tekrardan dip yapmış olacak...kötü endekse rağmen düşmemesi düşüş marjının kalmadığını gösteriyor...bu tür günlerde her an güçlü bir alış tepkisi üretme potansiyeli var...şu anda bu potansiyel içinde duruyor ve bekliyor...biraz sabretmek lazım dostlar...şu anda banvitte satma vakti değil tam tersine alma vaktidir...ben bu tür günlere alış eşiği diyorum...ne demek istediğimi beni tanıyanlar çok iyi bilmektedirler....sabır sabır sabır...:)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Kumari oyanayan degil oyanatan kazanir
    Hissenin kac oldugu umrunda olmaz patronun
    Eger yildirmaksa amac guzel yapiyor
    24 gorse kimbilir kac kisi satar 😁😁😁
    Yatirim tavsiyesi degil

7.  Alıntı Originally Posted by Meta06 Yazıyı Oku
    Patron spekle mi anlasti.. Bilemiyoruz
    Gereksiz bu kadar mal basmasi anlamsiz
    30 ocaktaki hareketi nasil olacak
    Yatirim tavsiyesi degil
    30 ocakta ne vardı? Son çeyrek mi açıklanacak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

8. Tam patron hissesi olduk
    Endeks miş vs umrunda degil.. Bosuna fazla derinlere inip dusunmeyin sagliginiz ve vaktinizden olursunuz...
    Halka aciklik ve kagida hakimiyet goz onunde
    Topu cevirecek sahada adam kalmadi...
    İs yatirim gecen cikista sadece 65 70 bin civari alim yapip yon verdi.. Suan ise yaklasik oranlarda satimda..
    Yatirim tavsiyesi degildir

Sayfa 319/872 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •