Sayfa 32/967 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 249 - 256 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Hedefimiz büyük inşallah

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 2,95 ten 2,86 ya uzattı bakalım 2,80 uzatacak mı

3.  Alıntı Originally Posted by before Yazıyı Oku
    Siber güvenlikle ilgili bir girişim başlatıp, İstanbulda havalimanına yakın kendi arsalarına 250 milyon dolar değerinde bir Avm ve rezidans projesi için önemli bir marka ile el sıkışmak üzerelermiş. Kendi İnşaat firmaları Endonezyadan 105 milyon tl lik iş almış .Bu haberlerin bir bir geldiğini düşünürseniz ,ben tahmin edemiyorum. Kesinlikle hiç bir şey tavsiye etmiyor sadece şirketin yetkili kişileri tarafından kamuoyunda paylaşılan bilgileri sesli olarak düşünüyorum, zaten piyasada bunları satın alıyor %70 hisseleri değer kazanmış saygıyla.
    Kaynak var mı arkadaşım önemli bilgi paylaşıyorsun insanları doğru bilgilendirelim

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. cuma hafta nın son iş günü dolayısıyla erteledi tepeyi

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Önümüzdeki hafta daha iyi olacaktır.
    YTD.

6. Dua edin 2,95 tepe olmasın herkes uçacağına o kadar şartlanmışki döneceğini kimse düşünmüyor
    Sağlık olsun

7.  Alıntı Originally Posted by before Yazıyı Oku
    Siber güvenlikle ilgili bir girişim başlatıp, İstanbulda havalimanına yakın kendi arsalarına 250 milyon dolar değerinde bir Avm ve rezidans projesi için önemli bir marka ile el sıkışmak üzerelermiş. Kendi İnşaat firmaları Endonezyadan 105 milyon tl lik iş almış .Bu haberlerin bir bir geldiğini düşünürseniz ,ben tahmin edemiyorum. Kesinlikle hiç bir şey tavsiye etmiyor sadece şirketin yetkili kişileri tarafından kamuoyunda paylaşılan bilgileri sesli olarak düşünüyorum, zaten piyasada bunları satın alıyor %70 hisseleri değer kazanmış saygıyla.
    Haberler gelmeye başlarsa bu seviyelerden çok yükseklere gider.
    YTD

8. 3,00 seviyesinde psikolojik bir direnç seviyesi vardı ....işte hisse bu gün 2,95 e çıkarak o dirence yaklaştı sonra da döndü...sanırım haftaya tekrardan orayı deneyecek....geçerse artık 3,00 seviyeleri destek olur...

bu gün ağırlıklı ortalaması 2,80 idi ve bu günkü kapanışı 2,82 oldu...bu durum hissenin hala da güçlü olduğunu gösteriyor...işlem hacmi 31 milyon tl oldu...bir kaç gün önce 45 milyon yaptığında biraz dinlenme ihtiyacı duymuş ama dinlenirken bile geri gelmek istememişti...dinlenmesini işlem hacmini düşürerek yapması çıkmaktaki isteğini yansıtıyordu...bundan sonra da böyle davranır mı bilinmez..

kısacası çıkmaktaki isteği hala devam ediyor ve gücünde bir azalma görülmüyor...endekste büyük sıkıntılar olmadığı sürece çıkışına devam etme isteğinde görünüyor...

bu gün cuma normalde piyasalar riske girmek istemeyip işi rölantide götürme eğiliminde oluyor...kimse hafta sonu riskini almak istemiyor...çünkü ülkemizde ne oluyorsa hep hafta sonu oluyor....bu dezavantaja rağmen hisse bu riski alarak çıkış yapmış olması taktire şayandır...tabi bu durum da hisse ile ilgili ve endeksle ilgili kötü bir haber gelmediği sürece çıkışına devam etmek isteyeceğini işaret ediyor...

benim gördüklerim bunlar dostlar....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 32/967 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •