Sayfa 32/928 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 249 - 256 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Eminim ki borsa yarın pozitif tepki verse bütün hisseler %3 %5 çıkar ama bu kansız hisse %0,1 çıkmaz.
    Zararına bu boku satıp başka hisselerden al sat yaprak zararın bir kısmını çıkarttım. Geri döndüğümde ise sattığımdan daha fazla lot alabildim.
    Demem o ki bu dipsiz kuyunun dibi yok. Şu an ışık görünmüyor. Boşlukta düşüyoruz.
    5 tl olması için somut neden var mı sence?
    yükselmesi için sebep çok ama bu derece düşmesini gerektirecek sebep yok bence...adamların niyeti olabildiğince güçleri yettiğince düşürüp lot artırmak ama bir yerde dirençle karşılaşacaklar....bazen hisse senedi piyasası böyle raydan çıkar kurtlar bu tip puslu havaları sever...ortak sen tabeladaki rakama odaklanırken adamlar lot artırmanın derdinde....3 tl ye düşse 9 tl ye çıksa 2-3 yıla % 300 kar....adamlar bu karı mevduatta 25-30 yıla elde eder...2-3 yıl hisse yatay olsa düşse ne netice önemli....

2.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Eminim ki borsa yarın pozitif tepki verse bütün hisseler %3 %5 çıkar ama bu kansız hisse %0,1 çıkmaz.
    Zararına bu boku satıp başka hisselerden al sat yaprak zararın bir kısmını çıkarttım. Geri döndüğümde ise sattığımdan daha fazla lot alabildim.
    Demem o ki bu dipsiz kuyunun dibi yok. Şu an ışık görünmüyor. Boşlukta düşüyoruz.
    5 tl olması için somut neden var mı sence?
    Hocam acele etmeyin. Hisse maalesef sağlam denilebilecek destekleri rahat rahat kırıyor. Kendi adıma 3.70 den döner diyordum, orası da kolay kırıldı. Zarrab daha konuşmaya başlamadı. Onun söylemleri ile daha aşağılara görülebilir. Ayrıca bir de nurtopu gibi MAN adamız çıktı. İç siyaset de kaynıyor. Endeks zaten zirvelerde, bu bahanelerle düşmesi içten bile değil. Sabah belki tepki alımları ile artı açabilir, ancak düşüncem Endeksin tekrar eksiye döneceği yönünde. Yarın ola hayrola

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. kendi adıma % 300 karı gördüm satmadım şimdi çok cüzzi kar var...yıllardır hissedeyim o karda kar sayılmaz...bazı şeyleri öğrendik ama geç oldu....yaşanması gerekiyormuş yaşadık...10 bin lot daha alacağım kısmet tekrar maliyetlerden almakmış...dolaşımda fazla hisse olduğunu düşünmüyorum...alan satan aynı olması muhtemel...

4. endeksin bana göre bir 15000 puanı var aşağıda...gubrf endekse bağlı göreceli grafik tarihi dip seviyede artık ayrışması lazım....adi yöneticiler zirvede ortaya çıktı hisse düşerken ortada yok....sizin topunuzun allah belasını versin...bunlar bilinçli hissenin düşmesine destek veriyorlar birilerine hizmet ettikleri belli...bir sözlü müdahale et birşey yap bu yatırımcı parasını batırmak için yatırmadı adiler...

5.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Hocam acele etmeyin. Hisse maalesef sağlam denilebilecek destekleri rahat rahat kırıyor. Kendi adıma 3.70 den döner diyordum, orası da kolay kırıldı. Zarrab daha konuşmaya başlamadı. Onun söylemleri ile daha aşağılara görülebilir. Ayrıca bir de nurtopu gibi MAN adamız çıktı. İç siyaset de kaynıyor. Endeks zaten zirvelerde, bu bahanelerle düşmesi içten bile değil. Sabah belki tepki alımları ile artı açabilir, ancak düşüncem Endeksin tekrar eksiye döneceği yönünde. Yarın ola hayrola

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biz her türlü eksideyiz zaten arkadaşım.
    Halkbank hissesi bile bu bok çukurundan daha çok tepki verebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Biz her türlü eksideyiz zaten arkadaşım.
    Halkbank hissesi bile bu bok çukurundan daha çok tepki verebilir.
    ortak halbnk zirve fiyatı 22 tl ..çok karamsarsın...bizim kötü yanımız bilanço düzelmedi halkbnk karı çok iyi....kar çok iyi ama yabancı baskısı var zarraf ********i baskısı yüzünden....keklik gibi yakalandı bence bu bir tuzaktı oyun içinde oyun var...bir tane adam yüzünden ülkemize ambargo ceza vs. uygulayacaksalar abd bu bölgede işi bitti demektir....

7. Tacirler-Meril pususu sayesinde, yakında Citi - Doçe falan kalmayacak, burada biz bize çay içip okey oynarız artık...
    y.t.d.

8. 6 ay 5'in üstüne atmak için uğraştı..

Oh şükür attı dedik 5-5,50 oyalandı durdu... Başka köylerde umduğunu bulamayan yada elindekini kaptıran ucuz mal bulmuş gibi atladı...

Twitter pazarlamacıları teknikçiler üstadlar!!! sosyal medyada çok ucuz çok ucuz diyip by nin müşteri bulmasına yardımcı oldular...

Takaslarda güya Ak Yatırım denen kuruluş yüklü alım yapıyordu... Sonra bir şelale bir şelale....

5.50 nereeee 3.50 nereeee....
    Ucuz hisse oldu wc kağıt...

Öfkem hisse fiyatının düşmesi değil bu kansızlara milli servetlerin peşkeş çekilmesi..

Ey Amerika yok bilmem nee sen daha kendi malına sahip çıkamıyorsun Spk denen bir kurum iyi bir izleyici... Trene bakar gibi bakıyor... Bist denen ku rum devreyi çıkarken kesiyor ky nin hergün azar azar soyulmasını zevkle izliyor...

Sayfa 32/928 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •