Olmadı be Celalcığım yayı çok fazla gerdin![]()
Olmadı be Celalcığım yayı çok fazla gerdin![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bize alım fırsatı çıkacak gibi gözüküyor. Biraz daha zamanı var o zaman ? 13.06 'da toplantı var yarın ve p.tesi alım için daha iyi fırsatlarda verebilir YTD
Fena bastı aşağıya...zaten bunu zamanlan yapıyor...3.70 hesapları yaparken 3.10 altında aldı soluğu...neyse bizde biraz kardan yeriz bu sefer![]()
Salı günü genel kurul var,genellikle kurul günleri yaklaştıkça hisseyi aşağıya salarlar...çarşamba veya perşembe olsaydı iyi olurdu,çünkü bu günler onların günü...düştükçe alıma devam,%50 düşse bile kırılmam,nasıl olsa vurgunların sayısını unuttuk...bu sefer daha büyüğünü bekliyorum...ytd.
Yine geldi cuk diye oturdu 3.20'ye...demekki ilerideki dipler hayaliymiş,mesela 40-50 gibi...3.70 esas dibi dedik orayı gördü ama geri geldi...bir ara 4 üstüne attı yine yemedi...sanırım daha önce yazdığım gibi hareket makası 50-100 arası...tabiki tutturmak kaydıylan,tutturmak için çok iyi izlenmeli,yoksa çıktığı gibi iniyor anlık olarak![]()
Yarın genel kurul var bunda hala inekleme devam ediyor 3.20-3.35 arası![]()
Yer İmleri