Arkadaşlar bugun, yarin, yarindan da yakın BİR HAREKET BASLAYACAK. Gözunuz SELEC te olsun. Demedi demeyin[emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bugun, yarin, yarindan da yakın BİR HAREKET BASLAYACAK. Gözunuz SELEC te olsun. Demedi demeyin[emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne oldu yigen hareket?! ocak ayindaki ilac fiyatlamasi risk artik! hukumet her seyi baskiliyor...bu risk fiyatlaniyor bence...sirket ov guzel ama daha asagiya sarkabilir
secimden once bunlar zam yaptirmaz bence!
geo geo şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Jul 2017
Gönderi
349
Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
Bu iş büyürse ...ellerinde yüklü mal olan guruplar mecbur kağıdı yukarı vurup çıkacak...!!!!!!!!!
Senin gibi malını satıp kotuleme politikasi yürüten. ............... lari olduktan sonra.her şey okur. Ne alakası var sarosla.adamlar daha yeni teşvik aldılar. Öyle olsa teşviki verir.ayrıca sarisun ilgilendiği hisseleri biliyorum ama yatirimci etkilenmesi diye yazmıyorum.
Bu karaktersiz yazının anlamı nedir lan böyle.....!!!!!!!!!!!
dikkat çeken bir tekniği olmuş şöyle ne yazılmış diye bakayım dedim 2 sayfa geriye gittim 2 . aya gitmişim kimse çalışmamış bunu gerçi ky ne yapsın kar edeni sermayesi iyi olanı temettü vereni
grafiğime iyi bakın derim hissede artışlar hangi aylar arası olmuş 10 yıllık geçmişe bakın derim
sig tahta. alanin kafasina basiyorlar
Yer İmleri