Sayfa 32/243 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1943 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Günaydın

Canli fx paylasmayacaktim ama hep kar olmaz diyerek paylaşmayı düşündüm. Dunden beri altin shortluyorum. Islem açmadığım hicbir enstrümanı forumda yazmak ve birilerini etkilemek istemem. O yüzden islem actim.

1721 den cikicam. Longlarimi da 1721 full çıkmıştım shortlarimi da insallah

Zarar su an 4000 tl.

https://hizliresim.com/wT74AU
    Daha iddia bitmedi ki... Yani her an siz galip gelebilirsiniz...

Boğalar o kadar mıy mıy çıktı ki sinirlerimi bozuyorlar. Saat 3-7 arası gerçekleşecek hareket işin rengini netleştirecek.

Yeni geldim eve, eve gelirken biraz alışveriş yapayım dedim. hayat ne kadar pahalılanmış yahu. Allah sonumuzu hayretsin
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Cuma gününden beri veriler cok iyi olmasına rağmen altin çıkıyor. Ve asagida bir sürü sinyal bırakarak. Bunun acısı fena çıkacak. Ya benden ya sizden Sn selym

Zararım 5000 tl yi gecti. Ama elim armut toplamıyor baya bir trade yaptım. Bakalim ne kadar götürecekler daha. Bunu yazarken 6000 tl oldu bile.

Yarin tutanaklar açıklanacak 21.00 de. O zamana kadar belli ki show yaptiracaklar.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Cuma gününden beri veriler cok iyi olmasına rağmen altin çıkıyor. Ve asagida bir sürü sinyal bırakarak. Bunun acısı fena çıkacak. Ya benden ya sizden Sn selym

Zararım 5000 tl yi gecti. Ama elim armut toplamıyor baya bir trade yaptım. Bakalim ne kadar götürecekler daha. Bunu yazarken 6000 tl oldu bile.
    1745 TP seviyemdi (Günlük Range)

Kapadım işlemi 1742 'de - kenarda bekliyorum yani. Ama ne yalan söyliym, bu hafta 1748 üstünde çıkıp orda sabit kalmalı fiyat (tahmin)...

Düşüş trendine gelince - ne biliym, inşallah düşer de o negatif işlemlerden kurtulursunuz. Range 1745 te tamamlanınca olacak sanırım...

Hayırlısı olsun

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    11:00am UK LME Copper Inventories (Orta Önem Seviyesi)
    9:00pm US FOMC Meeting Minutes (Orta Önem Seviyesi)

Yarın bu ikisi varmış altını etkileyebilecek.

İçinde bulunduğumuz saatler her gün en yüksek hacmin olduğu saatler. Ve son 3-4 defadır hep boğalar baskın (Şu anki h4 dördüncüsü). Mumun nasıl sonuçlanacağını ben de merak ediyorum.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Şu adamın sayımları dikkatimi çekti, burada da paylaşmak istedim....

Alternatif 01

Alternatif 02

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    1745 TP seviyemdi (Günlük Range)

Kapadım işlemi 1742 'de - kenarda bekliyorum yani. Ama ne yalan söyliym, bu hafta 1748 üstünde çıkıp orda sabit kalmalı fiyat (tahmin)...

Düşüş trendine gelince - ne biliym, inşallah düşer de o negatif işlemlerden kurtulursunuz. Range 1745 te tamamlanınca olacak sanırım...

Hayırlısı olsun
    Tebrik ediyorum basarili bir trade yaptiniz
    Ben ise su an var gucumle savasiyorum.

Grafikler harika. Alternatif 2 mukemmel. Benim hedeflerime de uyuyor. Umarim ikincisi gerceklesir

Sayfa 32/243 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •