Sayfa 32/241 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1925 madde; 249 - 256 arası.

Konu: VIOP Spekülasyonu

1. Düzeltme tahmini nereler olmalı teknik olarak

2.  Alıntı Originally Posted by loto Yazıyı Oku
    Düzeltme tahmini nereler olmalı teknik olarak
    Demin açıklamıştım okumanız lazım. 250 puan geri gelme binde iki yapıyor ve düzeltmedir.

Dönüş bekliyorsan binde beş (750 puan) minimum beklemen lazım.

Başka bir şey daha söyleyeyim ''Sabahtan beri yaşanan yükselişin %50 sini geri vereceğimizi'' göz önüne alman lazım.

Benim yazdıklarımı okumadan birçok kez yazdırmayın, bu hepimizin zararına olur, piyasadan psikolojik olarak kopuyorum ve tekrar adapte olmam kolay olmuyor.

Sabahtan beri yazdıklarım toplam bir saatimi almıştır. Tekrar odaklanmak için de toplamda bir saatim gitmiştir. Yani iki saatim kayıp. Neredeyse yarım günüm kayıp.

Özelden gelen soruları hesaba katmadım bile.

3.  Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    Hem 120.000 yuvarlak rakamına ulaştık, hem eski dirence gelip dayandık, hem de bu sabahtan beri Elliott dalgalarını tamamladık.

Her şey boğaların aleyhine oldu.

119.750 - 120.000 Yatay bandı büyük bir ihtimalle aşağıya kırılabilir. Bu da ipi çeker.

120.000 Direncinin yukarıya aşılması ise sürpriz olur. Bu piyasa her zaman sürprizlere de gebedir.

Ancak büyük ihtimal ile sürpriz kavramları bizi yönlendirir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. Boğanın nefesi kesildi. Bundan sonra ayı güç gösterisinde bulunur.

Eğer 119.750 seviyesi yukarıya aşılırsa ayının gücünün olmadığını anlarız. Bu durumda yeniden oyunu değerlendirmek gerekebilir.

Normal şartlarda 119.425 dip noktasının daha altında yeni bir dip noktası beklentisi söz konusu, piyasa benzer tablolarda bunu bize genellikle veriyor.

Bu sefer de vermesi büyük ihtimal, vermezse bu sürpriz olacak.

5. ..............

6. Döviz yükseliyor.

118.750 yukarıya dönüş çabası noktası oldu. Aynı zamanda pivot seviyemiz ve aşağıya kırılırsa düşüş devam edecek ve biz daha aşağıdan alış kollayacağız.

Pivotun üzerinde kalınıyorsa formasyon tamamlandığında alış yapmamız gerekir.

Ben 118.850 den alış yaptım, 119.100 seviyesi reaksiyonun tamamlanacağı noktadır diye düşünerek 119.025 den pozisyonu kapadım. Sıra dışı bir çalışmam oldu.

119.925 seviyesinde yeniden AL sinyali geldi. Ancak görüntüde her zaman gördüğüm kafamdaki şekli, bir noktayı göremediğim için alış yapmakta tereddüt ediyorum.

Zaten kazanç yolunda koşmaktan yoruldum, yorgunum.

7. son görünüm böyle bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 32/241 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •