..............![]()
..............![]()
Döviz yükseliyor.
118.750 yukarıya dönüş çabası noktası oldu. Aynı zamanda pivot seviyemiz ve aşağıya kırılırsa düşüş devam edecek ve biz daha aşağıdan alış kollayacağız.
Pivotun üzerinde kalınıyorsa formasyon tamamlandığında alış yapmamız gerekir.
Ben 118.850 den alış yaptım, 119.100 seviyesi reaksiyonun tamamlanacağı noktadır diye düşünerek 119.025 den pozisyonu kapadım. Sıra dışı bir çalışmam oldu.
119.925 seviyesinde yeniden AL sinyali geldi. Ancak görüntüde her zaman gördüğüm kafamdaki şekli, bir noktayı göremediğim için alış yapmakta tereddüt ediyorum.
Zaten kazanç yolunda koşmaktan yoruldum, yorgunum.
son görünüm böyle bence..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Günaydın ..
Dün saat 17:00 den sonra düşüş hızı azalmıştı. Bu sabah yükselişi kollamaya başlarsa alış düşünülebilir.
118.300 dip seviyesi pivot seviyemiz. Aşağıya kırılacak olursa düşen piyasa devam ediyor demektir, ama aşırı düşüş seviyesinde olduğumuzu da H1 grafikte görüyorum.
118.550 Üzerinde kapatacak bir H1 barı %80 ihtimalle yukarıya doğru hareketi başlatacaktır.
H1 bar kapanışı 118.400 - 500 arasında kalırsa yukarıya umutlar %50 oranında olur.
Hedef 119.000 seviyesinin hemen üzeridir. 118.300 seviyesinin altına düşülmeden piyasa düşecek denilemez, kendini hatalı yönlendirirsin.
Yer İmleri