Günaydın iyi haftalar.
Günaydın iyi haftalar.
Bankalarda kuyruklar. Kapı kapalı, içeriye tek tek alınma kuralı uygulanıyor. Bankalar 08-12 saatlerinde açık.
Kıbrıs
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Henüz ülkede ölüm yok. Ancak olursa panik iyice artar diye düşünüyorum. O nedenle acilen sokağa çıkma yasağı da dahil önlemler alınmalı. Halen umreden dönenlerin hepsi karantinada mı emin değiliz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
[sıze=3]suudi arabistan merkez bankası repo faizi oranını % 1.75'ten % 1.0'e indirdi
[/sıze]
faiz haram değilmiydi leynnnn
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Istanbul adliyesi'nde tutuksuz davaların duruşma tarihi 14 nisan'a kadar ertelendi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dax -7.90%
İspanya -8.57%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri