Sayfa 32/426 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 3401 madde; 249 - 256 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Dostlar malum zat ın faiz indirimleri devam edecek açıklamaları üzerine üzülerek portföyün tamamını yabancı para yatırımlarına döndürüyorum size de bol kazançlar diliyorum.

Bol şans hepimize sn ecyat,artık bu memlekette yatırım işleri bildiğin kumar,cümlemize allah kolaylık versin.

Benim potföyde baya altın ve dolar da var.Buradakileri bu rakamlardan bozmam kendimi inkar olur,panik satış genelde tarzım değil,neyse kısmetimiz onu görürüz,aynen devam edeceğim ben.

Yarın sabah borsa baya kırmızı açar,öğleden sonra toplar diye düşünüyorum,o ilk darbede panik satış genelde yanlış hamle oluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    borsaya baya ciddi satış geleceği kesin, kesinde bazı kağıtlar pozitif kalır mı ? usd de ki durum ne olur bunlar önemli
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yarın sabah borsa baya kırmızı açar,öğleden sonra toplar diye düşünüyorum,o ilk darbede panik satış genelde yanlış hamle oluyor.

Valla hesap ortada sn hayek,siz pek inanmadınız ama ben artık inanıyorum bu kağıt bu gidişle düşerse ve dolar da böyle giderse fk değeri olarak 1 i görecek.Ben böyle kağıtdan çıkmam elim gitmez.Neticede borsacıyız,borsadan çok kazandık,bunda da biraz kaybedelim yapacak bir şey yok,dolardan altından kazandığımıza sayarım.

Düyelim cuma günü gibi taban oldu 3 oldu ,1,35 milyar piyasa değeri olacak,artık kambiyo karını hesaplamaktan yoruldum ama yılbaşı bu kurla kaparsak sadece 3. çeyrek 750 800 milyon kambiyo karı gelir,denizcilik karı bu kurla patlar 1.3 milyar kar (hatta üstü bile olabilir ), gelebilir.

18 kapasa dolar,820 milyon sadece üçüncü çeyrek kambiyo karı ediyor.Yuh yani))))))))))

Sayfa 32/426 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •