Sayfa 32/585 ÝlkÝlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 249 - 256 arasý.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by Egetorik Yazýyý Oku
    Orta vadeli yatýrýmlarý ortalama 5/10 sene sürse ... 5/10 sene Çilemiz var anlaþýlan..en güzeli ekran kapatýp beklemeye geçmek , yoksa saðlýðým elden gidecek
    portföyün bir kýsmýyla alýp unutmakta fayda var dýþarýdada nasip aramak lazým her fiyat bandýnda uzunca süründürüp verenleri bekliyen bir stratejileri var .. böyle olunca hisseyi ucuz bulan ky kervana katýlýyor emeklilik ve yatýrým fonlarý vermedikleri gibi almayada devam ediyor balýkýn iþi zor bu güne kadar ne topladýysak yetsin deyip yatýrýmcýný daha fazla üzmemeli bence...
    nasip....

2.  Alýntý Originally Posted by sakura Yazýyý Oku
    portföyün bir kýsmýyla alýp unutmakta fayda var dýþarýdada nasip aramak lazým her fiyat bandýnda uzunca süründürüp verenleri bekliyen bir stratejileri var .. böyle olunca hisseyi ucuz bulan ky kervana katýlýyor emeklilik ve yatýrým fonlarý vermedikleri gibi almayada devam ediyor balýkýn iþi zor bu güne kadar ne topladýysak yetsin deyip yatýrýmcýný daha fazla üzmemeli bence...
    Nerde ben de o talih sayýn sakura
    Çilekeþ yazýlmýþ alnýmýza vesselam...

3. Ya boþ konuþma bu durumun kul hakký ile ne alakasý var, kaðýt 10 katýna gitmiþ olsaydý kul hakkýndan bahsedecek miydin? Ben fazla kazandým hakkým olmayan para kazandým, alýn teri dökmedim bu para için diyecek miydin? Kendini avutmaya devam et, Borsa da bir tür kumar, kumar ile ilgili de aç ayetleri bir oku bakalým...

Kendini de çok inançlý sanma peygamberimiz bile ''bana ne olacaðýný bilmiyorum dediði yerde'' sen kimsin de öbür tarafý garantiye aldýðýný sanýyorsun veya benim ne kadar Allah'a yakýn uzak olduðuma karar veriyorsun, senin gibi dini tekelinde sanan zavallýlar bakalým kýyamette kafasýný cehennemden kaldýrabilecek mi

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
    Bedelsizleride aldik ,
    Hayirli olsun en kisa zamanda bölündüðü rakama gelir
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
    Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

pd/dd 0,26 ya düþtü.el insaf yahu
    seneye sýfýrlayacak sanýrým.
    yeni bir þey deniyorlar sanýrým

6.  Alýntý Originally Posted by Byccx Yazýyý Oku
    pd/dd 0,26 ya düþtü.el insaf yahu
    seneye sýfýrlayacak sanýrým.
    yeni bir þey deniyorlar sanýrým
    Pddd 0.26ya düþmedi, deðiþmedi, platformlar 2 3 gün gecikmeli yayýnlýyor, pddd hala 0.52

Alýntý Originally Posted by sar Yazýyý Oku

Günlük grafikte "Yere Bakan Yürek Yakan" formasyonu oluþmuþ....
    Tahtacý kendi profilini mi çiziyor acaba?

Bu sefer de 4 saatlik grafikte "Yere bakan Yürek yakan Formasyonu" oluþmuþ....
    Tahtacý zanaatkar adam doðrusu..

.....

Sayfa 32/585 ÝlkÝlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •