İlerde bilançosu guzellestiginde talep de artar..talep artınca da işlem hacmi artar..o vakit de tekrardan BIST 100 alırlar..
İlerde bilançosu guzellestiginde talep de artar..talep artınca da işlem hacmi artar..o vakit de tekrardan BIST 100 alırlar..
Bist 100 den çıkarılanlar genelde yukarı doğru spekülatif sert hareketlere maruz kalırlar.
Sebebi nasıl olsa gözden uzağız, çıldırın partisi başlasın moduna girerler.![]()
SPK beni takip ediyor galiba...bir hissesini bist100 e koyalım bir diğerini de çıkaralım ,bakalım keko bu duruma ne diyecek diye beni sınamak istemişler galiba....cevabım şudur : benim için fark etmez....ben alırken potansiyeline bakarım ,hangi endekste olduğuna bakmam...
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Merhaba dostlar bende yeni tknsa yatırımcısıyım.Kurum bültenlerinde gördüğüm megap kapı dikkatimi çekti.şirket yükselen enerjini maliyetleri için 2mio dolar karşılığında ges kurdurmaya karar vermiş.yükselen enerji makiyetlerinden dolayı diğer firmalarında çatı projeleri yapmalarını elzem görüyorum.inşallah bu pastadan iklimsaya pay düşeceğini umuyorum.
Arkadaşlar, uzun zamandır forumu misafir olarak takip etmekteyim. Öncelikle grupta değerli paylaşım ve değerlendirmelerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Gayet seviyeli sohbetlerimiz içinde ayrıca teşekkür ederim. Kendi capimda temel analiz yapar ve hikaye kovalarim. Yeni hikaye başlangıcından dolayida portföyümün büyük bölümünü Teknosaya ayırmış bulunmaktayım, Teknosanin kurum saklama dağılımlarını baktığımda 3 aylikta ve özellikle aylikta ve haftalıkta yatırım fonlarının ve gedigin alımları çok güzel, buda hareket zamanının yaklaştığını düşündürüyor. Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Hatri sayılır lotlar toplanmış ancak bugünkü hareketlere bakincada kimsede kolay kolay lot satacaga benzemiyor. Süreci bu biraz uzatabilirmi? Koca eller ne zaman derse hareket başlayacaktır. İ
Gedik alımlarını önemsiyorum, yine bugün başladı alıma.![]()
Yer İmleri