Sayfa 32/436 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 3483 madde; 249 - 256 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. abi yaşla beraber,, tuz tansiyonumu yükseltmesede . genel olarak tuz zararlı..tuzuda çok sevmem ve aramam. ama genel olarak tuzu sevmem
    15 yıla yakın zamandırda çayı ve kahveyı şekersiz içerim...
    3 beyazdan uzak duracaksın tuz, şeker ,...... ,
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

tuzu = düzeltmeyi kim sever ki..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    yazıpta tavan yapanların hemen hepsi benzer durumda.. bir çoğu pişirilmiş ve tuzlanmış... bununda tuzlanmaya ihtiyacı var..haftalıkta 38.30 kırılırsa altta 34.40 var.. sert yaparsa sert döner.. günlükleri ise 39.28 38.70 aralığına kadar tuzlanması güzel olur.. iyi çalışmalar..
    Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş..Bedava mal yok hocam kusura bakma...Dediğin seviyeleri kaç kez gördü bir daha niye görsün...Bol şans...

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş..Bedava mal yok hocam kusura bakma...Dediğin seviyeleri kaç kez gördü bir daha niye görsün...Bol şans...
    mesajım sn palmet e bilgi vermek amaçlı..buradan bedava mal almak gibi bir derdim yok.. umrum da da değil,, taramalarında çıkar ve bana al sat fırsatı verecek bir konumda ise alırım,satarım.. ama oturup beklemem, bekleyemem.. zamanın paradan kıymetli olduğunu biliyorum (uzun vade yatırım yapanlara her zaman saygı duyarım ve aynı saygıyı da beklerim..) grafikte daire içinde olup dikdörtgen dışında kalabilmek için 26 yıl emek verdim.. şu an saat 05.55 ve ben aklıma takılan yeni bir tarama förmülünün nasıl sonuç vereceğini araştırmak ve gözlemlemek için sabahın sesizliğin de çalışıyorum ki mesajınızı gördüm..

genelde her yükseliş oncesınde mını bir geri çekilme yaşanır.. yinede günlüklerde belirttiğim seviyeleri mutlaka görecek diye bir iddaam yok.. sizin bu seviyeleri görmiyeceğine ilişkin bir iddaanız varmı..
    bol şans..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

not : bir sıkışmaya gittiği grafiksiz de belli oluyor.. A bolgesinde yaşananların tekrar etmesi dileği ile..
    kazancınız bol ve daim olsun..

6. Gunaydın abi... Gerci tünaydın demek lazım.. Cok erken kalktığın için
    24 yaşında profesör olan Suphi Bey, Türkçe'deki "Günaydın" ve "Tünaydın" kelimelerini dilimize ekleyen kişi olarak tarihe geçti.18 Eki
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
    Sakin beyler
    ÜSTAD, 2 yıl sonra karar vercez satıp satmamaya diyor şimdi değil yani
    borsa bu düşecekte çıkacakta
    ha ben beklermiyim çok zor
    bi hedefim var ona ulaşırsa hepsini veririm
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

--DOLAR BAZINDA AYLIK GRAFİK

Buralardan yeni para sokmak icin ciddi cesaret lazım...

Sayfa 32/436 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •