Sayfa 32/872 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 249 - 256 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by keremalemdar Yazıyı Oku
    http://www.bloomberght.com/yorum/irf...en-satin-aldi/

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Eski haber. Brezilyalılarin banviti neden aldığına dair hikaye anlatiyor

Bu geceki berbat haber. Ah almaya devam ediyorlar. ky nin 3 kuruşluk parasına da göz dikiyorlar. Mali durumdan kötü olan şirketi çok iyi bi fiyata satmissin. Tonla para kazanmışsin. Bırak tüm yatirimcilar kazansın. Nasıl insanlarsa...ytd

2. Hisse şu an 9.46. Yani çağrı fiyatına, %18 prim yaparsa geliyor. Yeni bi dip yaparsa (ki bence zayıf ihtimal) 7.57 ye dusecek. Kağıt çağrı fiyatına göre %34 indirimli işlem görüyor olacak.

Kimse banvit ortaklari iyi niyetli demesin. Bu adamlar ağza alınmayacak lafları hak ediyor. Adam gibi SPK olsaydı bu 2-3 gündeki satanlara ağır cezalar verir. Ve hatta bu heriflere hapis cezasi gündeme gelirdi. "Insider trading"le soydular milleti 2 haftadır...

Ve adamlar çağrı fiyatı olan 11.51 e gerek duymadan hisseyi en kötü ihtimal (onlar icin) 8'li 9'lu fiyatlardan toplayacaklar (daha düşük fiyatlar olmaz umarim). Banvitin eski ve yeni sahipleri bu hisseleri düşük fiyattan toplamak için birlikte çalışıyorlar...Genel kurula yetismeyen diğer hususlar dedikleri bu olsa gerek :)

Yatirim tavsiyesi degildir

3.  Alıntı Originally Posted by absolute_zero Yazıyı Oku
    Hisse şu an 9.46. Yani çağrı fiyatına, %18 prim yaparsa geliyor. Yeni bi dip yaparsa (ki bence zayıf ihtimal) 7.57 ye dusecek. Kağıt çağrı fiyatına göre %34 indirimli işlem görüyor olacak.

Kimse banvit ortaklari iyi niyetli demesin. Bu adamlar ağza alınmayacak lafları hak ediyor. Adam gibi SPK olsaydı bu 2-3 gündeki satanlara ağır cezalar verir. Ve hatta bu heriflere hapis cezasi gündeme gelirdi. "Insider trading"le soydular milleti 2 haftadır...

Ve adamlar çağrı fiyatı olan 11.51 e gerek duymadan hisseyi en kötü ihtimal (onlar icin) 8'li 9'lu fiyatlardan toplayacaklar (daha düşük fiyatlar olmaz umarim). Banvitin eski ve yeni sahipleri bu hisseleri düşük fiyattan toplamak için birlikte çalışıyorlar...Genel kurula yetismeyen diğer hususlar dedikleri bu olsa gerek :)

Satmayanın elinden zorla alamazlar ya mecbur gelecek o çağrı fiyatı adam toplayacağını toplamıştır piyasada kalan mal kısıtlıdır ve onun için bu kadar alengir olur mu bilemedim. Er yada geç 11 .50 fiyat olacak gerisi teferruat yarın malına sahip çıkmalı herkes. Ayrıca içeriden bilgi aldığını söyleyen arkadaş ve ona bilgi veren arkadaş yarın spk'yada verecek bir cevapları vardır.

4. Şu %5 yükselecek diyen adam onların elemaniysa yarın +%5 ı gösterip elemanlarıni "muteber biri" (!) gostermekte isteyebilirler. Bu adamı pohpohlayan 5-10 fiktif hesapta açarlar. Sonraki operasyonları için bu kişiyi kullanabilirler. Biz de borsa sığ oldugundan ve bilgi paylaşımı 1-2 site üzerinden saglandigindan adama üstat muamelesi yapılır.

Eğer onların adamı değilse o kişi affola. Ama forumlarda bu şekilde yıldızı parlatilan çok adam vardır bence...

5.  Alıntı Originally Posted by absolute_zero Yazıyı Oku
    Hisse şu an 9.46. Yani çağrı fiyatına, %18 prim yaparsa geliyor. Yeni bi dip yaparsa (ki bence zayıf ihtimal) 7.57 ye dusecek. Kağıt çağrı fiyatına göre %34 indirimli işlem görüyor olacak.

Ne indiser trading i. Zahmet edip şirketi arasaydiniz sizde ogrenebilirdiniz. Ben aradım öğrendim ve burada paylaştım.

Kötü haber satıldı bu net. Belki bir müddet düşüş olacak ama gün sonu toparlayacaktir.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Ne indiser trading i. Zahmet edip şirketi arasaydiniz sizde ogrenebilirdiniz. Ben aradım öğrendim ve burada paylaştım.

Kötü haber satıldı bu net. Belki bir müddet düşüş olacak ama gün sonu toparlayacaktir.

Kamuya açık şirketlerde böyle bi usul yok. Hisse değerini etkileyecek bi haberi telde söylemek ama kamuya açıklamak için 3-5 gün beklemek gibi. Bu açıklamayı şirket 5 gün önce de yapabilirdi. Şimdi diyeceksin ki ya genel kurula yetisirse kapanış ondan beklemistir. Onu da belirtirdi açıklamada...
    Düpedüz Insider trading...

7. Bir önceki açıklamada onu belirtmislerdi zaten. Lütfen haberleri iyi takip edin.

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bir önceki açıklamada onu belirtmislerdi zaten. Lütfen haberleri iyi takip edin.

Haberleri iyi takip ediyoruz. Onu dediklerini biliyoruz. Ama kamuya aciklanmadan telefonda arayana hisse fiyatini etkileyecek bir olayla ilgili bilgi verilmesi yasal olarak suctur. Sana bilgi veren suçlu ve sen bu bilgiyi kullanarak çıkar sagladiysan soruşturulmalisin. Senin gibi olan diğerleri de

Sayfa 32/872 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •