Bakalim kaca kadar gidecek devre kesici gelmeyeydi iyiydi bi itibar puani alalim dimi arkadaslarhareket edecegi zamani belliydi keratanin simdi cikacagimiz yeri stratejiyi belirlemeli
![]()
Bakalim kaca kadar gidecek devre kesici gelmeyeydi iyiydi bi itibar puani alalim dimi arkadaslarhareket edecegi zamani belliydi keratanin simdi cikacagimiz yeri stratejiyi belirlemeli
![]()
Elektriği kestiler [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yatırım tavsiyesi değildir..
Suan kagitta sadece akilli insanlar var sazanlar ky mantigindakiler dha gelmediler buraya tabii zaten cok da gelmezler boyle sig bir kagida ama ne zamanki millet geliyor kacmak lazim bu benim evladim dar zamanrimda bana para kazandiroyor sagolsun girilecek cikilacak zamani iyi bilmek lazim
1.gecenki cikisi nerden dondu
2.simdi orayi mi dener yoksa bu ciliz bi tepkimi
3. Ben hangi durakta inmeliyim![]()
İş yatırım, malları verenleri tekrar mallanıdırmazsa en fazla 100 bin lot daha alıp istediği fiyata götürür,
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin 5 ustu deneyecegini dusunuyor ki haftalik kapanis 5 ustu sahane olur orta vade icin
Diger arkadasta 100 bin lot demis bunda 100 lot al tavan olur zaten kagit![]()
Tahta yapici cok cakal neden tam 17.45 e getirdi devre kesiciyi 15 dk aonra da kapandi zaten bunu neden yapmistir aceba yarin gorucez ya mallandirmak istemedi ya da satmamiziherkese hayirli kazanclar...
Bugün 90bin lot aldı tavan mı oldu, ki bence başka iş yatırım en az 30-35 bin sattı, yani nette 100-110 bin arası alım yaptı.
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri