Sayfa 32/194 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1546 madde; 249 - 256 arası.

Konu: DOBUR - Doğan Burda Dergi

1. Bakalim kaca kadar gidecek devre kesici gelmeyeydi iyiydi bi itibar puani alalim dimi arkadaslar hareket edecegi zamani belliydi keratanin simdi cikacagimiz yeri stratejiyi belirlemeli

2. Elektriği kestiler [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir..

3.  Alıntı Originally Posted by gainer Yazıyı Oku
    Elektriği kestiler [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Suan kagitta sadece akilli insanlar var sazanlar ky mantigindakiler dha gelmediler buraya tabii zaten cok da gelmezler boyle sig bir kagida ama ne zamanki millet geliyor kacmak lazim bu benim evladim dar zamanrimda bana para kazandiroyor sagolsun girilecek cikilacak zamani iyi bilmek lazim
    1.gecenki cikisi nerden dondu
    2.simdi orayi mi dener yoksa bu ciliz bi tepkimi
    3. Ben hangi durakta inmeliyim

4. İş yatırım, malları verenleri tekrar mallanıdırmazsa en fazla 100 bin lot daha alıp istediği fiyata götürür,

F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,852
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Birazdan şehir dışına çıkacağım izleyemeyeceğim o yüzden elimdekileri verdim haftaya görüşürüz
    Benim şehir dışına çıkmamı beklemiş vay baboooo

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Benim şehir dışına çıkmamı beklemiş vay baboooo
    Nasip.. Hakikaten sizi beklemiş Devreyi kestirmese güzeldi gerçi ama boyası yeterliyse 5 üzeri rengarenk yapabilir burayı
    Yatırım tavsiyesi değildir..

7.  Alıntı Originally Posted by gainer Yazıyı Oku
    Nasip.. Hakikaten sizi beklemiş Devreyi kestirmese güzeldi gerçi ama boyası yeterliyse 5 üzeri rengarenk yapabilir burayı
    Yarin 5 ustu deneyecegini dusunuyor ki haftalik kapanis 5 ustu sahane olur orta vade icin

Diger arkadasta 100 bin lot demis bunda 100 lot al tavan olur zaten kagit

Tahta yapici cok cakal neden tam 17.45 e getirdi devre kesiciyi 15 dk aonra da kapandi zaten bunu neden yapmistir aceba yarin gorucez ya mallandirmak istemedi ya da satmamizi herkese hayirli kazanclar...

8.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Yarin 5 ustu deneyecegini dusunuyor ki haftalik kapanis 5 ustu sahane olur orta vade icin

Diger arkadasta 100 bin lot demis bunda 100 lot al tavan olur zaten kagit

Tahta yapici cok cakal neden tam 17.45 e getirdi devre kesiciyi 15 dk aonra da kapandi zaten bunu neden yapmistir aceba yarin gorucez ya mallandirmak istemedi ya da satmamizi herkese hayirli kazanclar...
    Bugün 90bin lot aldı tavan mı oldu, ki bence başka iş yatırım en az 30-35 bin sattı, yani nette 100-110 bin arası alım yaptı.

F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 32/194 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •