Sayfa 32/238 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Teknik merkezi

1.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Finansal okur yazar onlar

Bence ülkeyi yöneten kişi o soruya ayrıntılı bir cevap vermiş

Dolar ne olur ?
    Kel başa şimşir tarak diyorsun yani.

Emin Çölaşanın bir eseri vardı.."Böyle Başa..." diye. O soruyu soran da zaten kendi seçmeniydi, hülocanlardan yani. Zaten sen gidipte reisin yanına öyle soru falan sorabilirmisin? Hele birde tuzak soru. Hayatını karartırlar Yedikule zindanlarına atarlar valla.

Eee dediğin gibi böyle soruya böyle cevap...böyle hülocana böyle baş...

Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Üretim ne olur diye sormazlar anca dolar ne olur
    Evet asıl doğru soru bu, ama onlar bile anladı üretimin ne olacağını, artık sormuyorlar bile.

Kapanan fabrikalar, samanı bile ithal eder oluşumuz. Şimdide zeytinciliği bitirme çabaları
    (Hatta zeytin şeytanın ağacıymış falan diye iktidarın tarikatı menzilciler eliyle propagandalar)

Abileri Katar emirinden her ay "açıklanamayan para girişi" adıyla 5 milyar $ civarı cariye destek yoluyla bu ithalatları karşılamalar.

Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Dusunceme göre ABD dolar yerine dolmaz diye bir para birimi çıkarırsa hiç şaşırmayın

O bildiğiniz dolarlar var ya

tedavülden kalkabilir orta vadede

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
    Ben de bir şey diyim, dolar değil para kalkacak tedavülden para..insanlar ödemeyi enerjiyle yapacaklar. Kendi bioenerjileriyle.

O filmde vardıya aynen matrix türü. "Soul Generator" mıydı neydi. Şiddetle tavsiye ederim

2.  Alıntı Originally Posted by Arcadia Yazıyı Oku
    Kel başa şimşir tarak diyorsun yani.

Emin Çölaşanın bir eseri vardı.."Böyle Başa..." diye. O soruyu soran da zaten kendi seçmeniydi, hülocanlardan yani. Zaten sen gidipte reisin yanına öyle soru falan sorabilirmisin? Hele birde tuzak soru. Hayatını karartırlar Yedikule zindanlarına atarlar valla.

Eee dediğin gibi böyle soruya böyle cevap...böyle hülocana böyle baş...

Evet asıl doğru soru bu, ama onlar bile anladı üretimin ne olacağını, artık sormuyorlar bile.

Kapanan fabrikalar, samanı bile ithal eder oluşumuz. Şimdide zeytinciliği bitirme çabaları
    (Hatta zeytin şeytanın ağacıymış falan diye iktidarın tarikatı menzilciler eliyle propagandalar)

Abileri Katar emirinden her ay "açıklanamayan para girişi" adıyla 5 milyar $ civarı cariye destek yoluyla bu ithalatları karşılamalar.

Ben de bir şey diyim, dolar değil para kalkacak tedavülden para..insanlar ödemeyi enerjiyle yapacaklar. Kendi bioenerjileriyle.

O filmde vardıya aynen matrix türü. "Soul Generator" mıydı neydi. Şiddetle tavsiye ederim
    Yoooo

yanlış anlamışsın beni

Öyle mal bir soruya gayet de ciddi cevap vermiş

Bir kere şunu çok net ve de açık bir şekilde ortaya koyayım , ben bir akpartiliyim senin deyimin le hulocanim yani

Ve sana da diyorum ki sakın eko tiiiiiviiiii fakültesinden finansal okur yazar çıkma bak sonuç ortada , hepsini others sınıfına tikmislar

En güzeli dışardan bitirmek , aç kitabı çalış

Mis mis

3.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Yoooo

yanlış anlamışsın beni

Öyle mal bir soruya gayet de ciddi cevap vermiş

Bir kere şunu çok net ve de açık bir şekilde ortaya koyayım , ben bir akpartiliyim senin deyimin le hulocanim yani

Ve sana da diyorum ki sakın eko tiiiiiviiiii fakültesinden finansal okur yazar çıkma bak sonuç ortada , hepsini others sınıfına tikmislar

En güzeli dışardan bitirmek , aç kitabı çalış

Mis mis

Estağfurullah, ben senin hülocan olduğunu falan düşünmedim. Ayrıca her Akp lide Hülocan falan değildir.

Ayrıca bence yol arkadaşlarını da aşağılama "Öyle mal soru.." falan diyerekten. Ne yapsınlar kitle böyle, eğitim seviyesi böyle

Eğitmek görevi senin gibi mürekkep yalamış kişilere düşüyor!

Not: Ayrıca ben seni AKP li sanıyordum, ne ara Ak Partili oluverdin yaw??

4.  Alıntı Originally Posted by Arcadia Yazıyı Oku
    Estağfurullah, ben senin hülocan olduğunu falan düşünmedim. Ayrıca her Akp lide Hülocan falan değildir.

Ayrıca bence yol arkadaşlarını da aşağılama "Öyle mal soru.." falan diyerekten. Ne yapsınlar kitle böyle, eğitim seviyesi böyle[emoji107]

Eğitmek görevi senin gibi mürekkep yalamış kişilere düşüyor!

Not: Ayrıca ben seni AKP li sanıyordum, ne ara Ak Partili oluverdin yaw??
    Sen sanar iken yani 4 yıldır

5. Piyasada parmağı tuşa gitmeden önce dingiltereden telefon bekleyen mal değnekleri var iken bana laf düşmez

Yoksa önce finansal okuryazar

Sonra others daha sonra da mothers falan olurum hiç gereği yok

Böyle iyi böyle iyi

6. Niyetin iyi ama bak sen yinede çok laf çakma anglo-saksonlara. Dingiltere falan.

Seninkilerin kıble gördükleri, önderleri, pirleri hanedan hala orada yaşıyor, onlar kucak açtı taa zamanında.

Nankörlük olur hem

7. Talking

Sen onu bırakta, tamamen teknik olarak, grafikte zirve ne seviye olur, nerden döner. Bir görüşünü söyle.

Sakın "dönse nooluur dönmese nooluur" diyede cevap verme ha

8. Bilmem

Sen pala olsan eko tiiiiiviiiii deki hamsolar eşliğinde biriktirmiş olduğun yüzde 30 Luk Short guruhunun

Yüzde kaçını yukarı çekerek stop loss ile kapatırsın

Yüzde kaçını margin olmamak için Short kapa yaptirarak kendi kendilerini utmelerini sağlayarak kapattirirsin

Hiç pala olmadim nerden bileyim ben

Sayfa 32/238 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •