Sayfa 320/964 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Geçen hafta bu zamanlar 6.5-6.7 arası volta atıyorduk.Cuma 6.98 kapanışı harikaydı, yabancı alımı da.Bugün 8.2'yiz ve yabancı 5 milyona yakın mal aldı ( 3 credit,1.6 yfas ve 200K civarı Deutsche)

Gördüğüm şu, hacim, fiyat artışı ve takas bu yükselişi destekliyor.Seans ici düzeltmelerle trend oturuyor.Volatil seanslar olsa da trend iyi.....Kozaa ise her an patlayacak bomba.Kozal da 50 üzerinde artik.....

Bir not: Citi bir kısım satış yapacaksa başka taseronlar; Ak,Yapı vb. uzerinden mal çıkabilir illa Credit,Yfas olmak zorunda değil.Sonra virmanla işi kapatırlar.

Trend is my friend....

2. Bu hisse kozadan düşük olmak zorundami? Teknik olarak açıklayacak varmı sebebini?

3.  Alıntı Originally Posted by Mann Yazıyı Oku
    Bu hisse kozadan düşük olmak zorundami? Teknik olarak açıklayacak varmı sebebini?
    Yuzde 45'ine sahip oldugu kozal'in piyasa degerinin yuzde 45'ini bile alsaniz kozaa'yi gecer

Yuzde 52'sine sahip oldugu kozaa ve diger istirakleri dahil etmiyorum bile

Yatirim tavsiyesi degildir

4. yarın devam innnnşşşaaaaaalllllaaaaahhhhh

genel para girişi / para çıkışı

6.  Alıntı Originally Posted by giallorossopera Yazıyı Oku
    Yuzde 45'ine sahip oldugu kozal'in piyasa degerinin yuzde 45'ini bile alsaniz kozaa'yi gecer

Yuzde 52'sine sahip oldugu kozaa ve diger istirakleri dahil etmiyorum bile

Yatirim tavsiyesi degildir
    Dostum ortaklık yapısını bilmiyorum. Çevremdekileri kozaya yaklaştı diye korku saldı, aradaki bağlantıyı netleştirmek için sordum. saolasın.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by giallorossopera Yazıyı Oku
    Koza İpek Holding A.Ş, İpeke'nin yüzde 62'sine sahip
    İpeke ise Kozaa'nin yüzde 52.25'ine ve Kozal'ın yüzde 45.01'ine sahip

Holding ya da İpeke'yi ele geçirmeden tek başına Kozaa ve Kozal'ı ele geçirmek mümkün değil..

Yatırım tavsiyesi değildir

İpeke nin kozaa nın yüzde 52.25 ine sahip olduğu doğrudur. Yalnız kozal da payı yoktur ya da daha anlaşılır biçimde yazarsak, kozal ın yüzde 45.01 ive listedeki pek çok şirketin sahibi kozaa dır. Kozaa nın yüzde 52.25 ine İPEKE sahip olduğu için dolayısıyla bu şirketlerde de dolaylı olarak pay sahibidir. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.

8.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    İpeke nin kozaa nın yüzde 52.25 ine sahip olduğu doğrudur. Yalnız kozal da payı yoktur ya da daha anlaşılır biçimde yazarsak, kozal ın yüzde 45.01 ive listedeki pek çok şirketin sahibi kozaa dır. Kozaa nın yüzde 52.25 ine İPEKE sahip olduğu için dolayısıyla bu şirketlerde de dolaylı olarak pay sahibidir. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
    Evet haklısınız bende detaylı bakınca farkettim, düzeltme için teşekkürler..

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 320/964 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •