ılım usta fos çıktı herşey ne olacak stop yaptınız mı
fos çıkan ne üstad...adamlar panikten faydalanıp ky. süzüyor olması gerekeni yapıyor...ne sanıyordun cebine kolaydan para katmasını mıbist in fiyat bazlı en ucuz kaadı bıktırmak istemesi son derece normal...asıl marttan sonra titreyebilirsin şuan için endeks düzeltmelerini kullanıyor gibi görünüyor...
bu gün sat sinyali üretmek isteyebilir mum formasyonda...bakıcaz artık heybeye 14-15- den atıyorum...seviyorum panik günleri...bu arada beni bilen bilir ben kısa vadeciyimdir fakat orta vade bekletmesi de benim için hedef marjı yükseltmek kaydi ile sorun olmaz...tahta tutarken stratejinizi vadeye ve marja göre A-B seçenekli düşünmekte fayda var...A seçenegim kısa vade dar marj ! B seçenegim kısa vadeyi vermesse vadesine göre orta marj...
HERKES KENDİ RİSKİNİ KENDİ BEKLENTİSİNE GÖRE PLANLAMALI...aksi takdirde şoklarda stres ve zarar edersiniz...
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
sağol ılım usta..1.5 kaç lot satış var şuan114 alış paylaırmısn rica etsem.
Yer İmleri