Sayfa 320/1023 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. adamlar çatır çatır dolarları basıyor, kim sorarsa günah..!
    ttps://www.youtube.com/watch?v=wGPNawV6B7A

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adamlar çatır çatır dolarları basıyor, kim sorarsa günah..!
    ttps://www.youtube.com/watch?v=wGPNawV6B7A
    stadyum kapatmışlar hahahaha. hep diyorum kumarhaneler tekrar açılsın,bunlardan epey gelen olur. ne de olsa din kardeşlerinin kumarhanesi!

Eee ! akşam oldu hala JÖLELİNİN ekibi Dolarda SHORT yapmaya başlamadı ! Yoksa son tahlilde shortla birlikte başka yerleride mi güme gitti

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    aralık sonu..

liseden arkadaşlar var. arada bir yemeğe çıkarız. boş adamlar da değiller hani. odtü boğaziçi mezunu falan. biri büyük bi bankada hazinede müdür, öbürü en büyüklerden bir yatırım şirketinde genel müdür yardımcı. bir diğeri hayatını amerikan borsasında al-satla idame ettiriyor. hayat dediysem de 600 m2 villada krem dö la krem tadında bi hayat. adamların site aidatları ile beş kişilik aile geçinir rahat. aralarında birkaç forum takip etmekten öte bu işlerle alakası olmayan bendeniz.

e madem yakalamışım adamları.. hadi ulan dedim 2018 mart sonu usd kur tahmini yapıp yazalım bi kağıda. faydalanacam ya arkadaşlardan. hazineci 3,75.. yatırımcı 3,85.. borsacı 4 yazdı kağıda.. ne cesaretse yemeğin ertesi günü gözü karartıp 3,81 den bi 100K dolares daha aldım.

sonuç…

bu gidişle kısa bir süre sonra üç beş gün sapmayla 4,15 tahminim gerçekleşecekmiş gibi görünüyor…

peki şair burada ne demek istiyor?

memleket bu haldeyken bilgi tecrübe grafik vs bi yere kadar çalışıyor. hislerinizi göz ardı etmeyiniz. ben parasının değerini korumaya çalışan uzun vadeli düşünen biri olarak anlattım bunu. kısa vurkaçlara kafam basmaz. bassa da yapmam zaten. en fazla, gevşerse bi 100k daha atarım kenara

adettendir.. YTD.
    güzel hikaye, şu görüşü destekliyor: profesyoneller ancak ücreti mukabili tahmin yapar

BIST kenefinde 103.750 Dolarda da 4.15 kısa vadeli hedef belirledim.

Hah ! Jölellnin shortçuları geldi Dolarda düşüş başladı hayırlı uğulu olsun vatana millete tabi yarına yada bu akşam geç vakte kadar.

dibin dibi , zirvenin de zirvesi yoktur. herkes daha fazla yükselmez dediğinde daha sert ataklar yapacaktır.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hah ! Jölellnin shortçuları geldi Dolarda düşüş başladı hayırlı uğulu olsun vatana millete tabi yarına yada bu akşam geç vakte kadar.
    Bu gece cok pis alabilirler
    Bi çıkıyrum 4.08 i görüyor ben göremiyorum bi çıkıyorum 4.13 ü öruyor ben gene göremiyorum kactı canlı rekorlar
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 320/1023 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •