Sayfa 320/1030 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    En azından 2 yıl çooook yüksek faiz olacak.
    Böyle devam ederse işler 2 yılda iyimser bir tahmin
    Dibi veya dibe yakın bir yeri yakalamak ve orada 2 yıl uzun vade %40'lardan mevduat bağlamak biraz da borsaya girmek gerekli.
    Şuan için olabildiğince dolar. Faiz hala ayda %2 küsür net veriyor.
    Dolar ise bunu en az haftada iki kez yapıyor. (ytd).
    Bunları yazınca da dolar sempatizanı gibi duruyorum. Bir kere yediği kazığı bir defa daha yememek isteyen bir mevduatçıyım.

2. Rte. ile damatı 1 ay ıssız 1 adaya göndersek . telefonları bilgisarayları olmadan yanlarında iletişim kurulmayacak hiç bir şekilde. işte o zaman dolar 5 bin seviyelerine gelir. bu 1 ay içinde. bugün damat konuştu dolar yine fırladı. yarın kayınbaba konuşur dolar 7 bini görür. allah sonumuzu hayır etsin.

3. ovp hava gazı dediydik sanki ama yahu ekonomiden anlayan 1 tane adam yok derken bunu kastediyoruz iste ne yapacaklarını biliyorlarmi sanki ..eeee piyasa tecrubesi olmayan birsey cıkacakta dolar dusecek sanar

4. Dolares 6.34'ü gördü. Şuan 6.31 bandında. OVP piyasayı tatmin etmiş gözüküyor.

5. Bakın dikkatinizi çekerim DXY (dolar endeksi) gerilerken 93,80 ,bizde dolar düşmekte zorlanıyor...
    Mazallah bir de dünya da değerlenmeye başladığında 8-10-12 mi olur bilmem artık...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6. Bakın dikkatinizi çekerim ABD de endeksler ralli yaparken bizim borsa yükselmekte zorlanıyor...

Mazallah bir de gelişmiş ülke borsaları çakılsa ,bizim borsa 50K da mı alır soluğu yoksa 40K damı ben bilmem artık?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Dolares 6.34'ü gördü. Şuan 6.31 bandında. OVP piyasayı tatmin etmiş gözüküyor.
    real gecen haftaki seviyesi 4.25 te heleki ruble gecen haftaki seviyesi 70.50 de olsaydı dolar tl 6.60 larda olurdu ..onlar tuttu fazla yukselememesinin nedeni bu ...

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Böyle devam ederse işler 2 yılda iyimser bir tahmin
    Dibi veya dibe yakın bir yeri yakalamak ve orada 2 yıl uzun vade %40'lardan mevduat bağlamak biraz da borsaya girmek gerekli.
    Şuan için olabildiğince dolar. Faiz hala ayda %2 küsür net veriyor.
    Dolar ise bunu en az haftada iki kez yapıyor. (ytd).
    Bunları yazınca da dolar sempatizanı gibi duruyorum. Bir kere yediği kazığı bir defa daha yememek isteyen bir mevduatçıyım.
    Ben de 2 yıldır dayak yiyen TL mevduatçıyım,son umudum bu OVP idi biraz dolara girebilmek için..Ne yapayım,bu seviyeden dolara girmeyi benim ki yemiyor...Bence borsada çoook daha aşağısı mümkün..borsayı tutan zaten yabancı..adamlar 2 ayda kurdan %40 zarar yazdılar,bırakmıyorlar ki borsa düşsün.Bir de borsadaki yabancı da kaçmaya başlarsa.......
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Sayfa 320/1030 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •