Sayfa 320/344 İlkİlk ... 220270310318319320321322330 ... SonSon
Arama sonucu : 2752 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Çılgın türk Yazıyı Oku
    150 bedelsiz verdi onuda ilave etmek gerekir

Neden ki?

Misalen;

Bugün 100 ₺ sermayeli bir şirketin, tarihi zirvesindeki piyasa değerinin hisse başı 10 ₺'den 1000 ₺ olduğunu ve bunun dolar karşılığının da (1$=2₺ varsayımıyla.) hisse başı 5 $'dan 500 $ olduğunu düşünelim.

Bu şirket yarın %100 bedelsiz olarak sermaye artırımına gitse ve sermayesini 200 ₺'ye yükseltirse, şirketin tarihi piyasa değeri 1000 ₺ ve 500 $ olduğu için hisse başı tarihi zirvesi de 5 ₺'ye ve 2,5 $'a düşer.

Özetle, sermaye artırımlarıyla birlikte şirketlerin hisse adetlerinin de artması nedeniyle, hisse başı tarihi zirve ve dip seviyeleri de değişir.

Anlatabildiğimi umuyor ve bol kazançlar diliyorum.
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

2. Bu haftada dürzü luge devam etti. Bekliyiirz

SM-A125F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Son yarım saatte müthiş alım geldi , günlük alım/satım %1in altındayken birden 1,96 ya ulaştı ki tavan veya en azından +%5 kapatmaması çoooook enteresan oldu, böyle bir şey çok nadir görülür, ya piyasadan el değiştirdiler, ya da önümüzdeki haftanın hazırlığını yaptılar.

4. 469 liradan yaklaşık 350 k alım oldu , müthiş bir şey

5. Ftse fonlarına devir oldu bugün daha önce zaten tarihbelirlenmişti ,250 bin lot civarı fon alımı şaşıracak bir şey değil

6.  Alıntı Originally Posted by rogliç Yazıyı Oku
    Ftse fonlarına devir oldu bugün daha önce zaten tarihbelirlenmişti ,250 bin lot civarı fon alımı şaşıracak bir şey değil
    Rogliç hocam ftse nin bugün alacaklarını bilmiyordum , her ne olursa olsun 250 k alınması çooook güzel değil mi sizce

7.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Rogliç hocam ftse nin bugün alacaklarını bilmiyordum , her ne olursa olsun 250 k alınması çooook güzel değil mi sizce
    Elbette olumlu,bu alınan miktar stabil olacak ligden düşmediği sürece))teknik görünüm olumlu sağlıklı bir trend başlangıcı,,,sert volatil asansör hareketler tipik dökme silkeleme ,,yolu uzun ederine çok var daha

8.  Alıntı Originally Posted by rogliç Yazıyı Oku
    Elbette olumlu,bu alınan miktar stabil olacak ligden düşmediği sürece))teknik görünüm olumlu sağlıklı bir trend başlangıcı,,,sert volatil asansör hareketler tipik dökme silkeleme ,,yolu uzun ederine çok var daha
    Yorum için teşekkürler rogliç hocam.

Sayfa 320/344 İlkİlk ... 220270310318319320321322330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •