Sayfa 320/450 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    ilk 5 kademe alıcı 900 000 lot satıcı 300 000 lot ve hisse kalkamayıp yerinde sayıyo yav yıllardır aynı numaralar as degistir artık kendini galip benim gibi cok eski borsacılara sokmuyor artık bunlar iyicve alıcı gelsede cakim diye bakıyor eskidi eskidi bayatladı artık bu numaralar patronlar el birligi ile borsayı bu hale getirdiniz borsodan kacan kacana
    bir laf vardır.ana doğurmamış sıçmış sıçmış.çıkartırkende kafasına da sıçmış.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. ne nazlısın be arkadaş...

4. 1.15 ten %30 dususle galibin hisseleri icinde en fazal bu dustu . en az dusenler vaggıda %40 yukseldi avtur %12 avgyo %7 bu sadece %1 ..en cok dusuyor en az cıkıyor ..bildigin uvey evlat ..biz asagıda bekliyoruz yukselmedigine gore nolcagı malum
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

5.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    1.15 ten %30 dususle galibin hisseleri icinde en fazal bu dustu . en az dusenler vaggıda %40 yukseldi avtur %12 avgyo %7 bu sadece %1 ..en cok dusuyor en az cıkıyor ..bildigin uvey evlat ..biz asagıda bekliyoruz yukselmedigine gore nolcagı malum
    acelemiz yok .geri gelirse tekrar alırız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Bu ne amk ya. Bir gün önce al ,sonraki gün sat.
    Bu ****ler delta filan hep karşılıklı işlem. Kim Galipten izin almadan onun şirketinde bir günde 120.000 kazanabilir.
    Kim in*****r, kadir inanır.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Bu ne amk ya. Bir gün önce al ,sonraki gün sat.
    Bu ****ler delta filan hep karşılıklı işlem. Kim Galipten izin almadan onun şirketinde bir günde 120.000 kazanabilir.
    Kim in*****r, kadir inanır.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yahu ne bekliyorsun alıcı ve satıcıdaki ilk 2 kurum xaten galip in kurumları ...kendi kendine egleniyor iste...uvvey evlat bu sirket..2 gundur vangıda %40 giderken avtur avgyo %12 ler 15 ler yukselirken bu sadece %2 yukselebildi ...vangıda 5 tl avtur avgyo 3 tl olsa bu uvey evlat anca sert dusmeye basladıgı 1.15 e yetisir.
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

Sayfa 320/450 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •