dönemsel iş hacmi % 158 artmış sektörün çok ilerisinde büyüyor fiyat çok düşük kaldı
dönemsel iş hacmi % 158 artmış sektörün çok ilerisinde büyüyor fiyat çok düşük kaldı
Tahminimce kağıdın speği zamanında kağıdı fiyatlayamadı daha sonra dövizdeki artışa malda yakalandığı için döviz bazında çok içeri girdi hem kendini batırdı hem de kağıdı rezil etti. şimdi %10 marjda doldur boşalt yaparak kazanmaya çalışıyor olabilir topu topu 30 milyon civarı lot var ama malı kaptırma riski de var. çok dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum çok oynak bir kağıt, düşüşlerde satış fırsatı vermiyor, kendi düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır
Senin gecmisini s.....mmmmm. Aq kagidi....ilk sen dus g..t kagit...ne adi bir kagida bulastim.goren endeks kagidi sanacak...
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagit hakkinda bilgi verecek arkadaslar kar ustune kar yapan sirket bedelsizde verdi...derdi ne bunun...
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gap var dedim 1.25 te hani nerde dedin bana 1.53 ten çaktın bize malları geldin indin gap ı kapattın bizde zararla çıktık alacağın olsun hakkımı helal etmiyorum sana
Hiç ses yok kimse kalmadı mı ne? Hiç merak etmeyin bu konjonktürde ky dan alınamayan kağıt hiç alınamaz , aksine uzuncular üşüşür , nerden baksanız iş çıkmazda zaman aleyhine işliyor uyarması bizden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şirketin döviz pozisyonu tam olrak nedir arkadaşlar bilen varmı 54.milyon gözükmekte foreksde
Yer İmleri