Sayfa 320/650 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by burhasi Yazıyı Oku
    izleyicilere tavsiyemdir, 3'ü devirmeden bulaşmayın, ytd.
    3 ü devirdimi tren kaçacak. Yaptığınız yorum komik. Şimdi alsan 3 e kadar yüzde 20-25 yapar ki hareket başladı mı izleyip kalırsınız. Spekülatif kağıtların kralları vertu,adese,yayla,tgsas. Al-bekle-çak

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by teoss Yazıyı Oku
    Düşürün lan 2 liraya satarsam adam değilim.
    Geçmişe bakarken gördüm. Merak ettim duruyor mu? Bol kazançlar.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Bu hisse birkaç kademe çıkınca sosyal medyadaki saflar teknik analizler ile kendilerini ve okuyanları bilgilendiriyorlar! Spek te gereğini yapıyor,VERTU üst düzeyi ne yapıyor çok merak ediyorum yatırımcısının spek oyuncağı nasıl oluyoru mu merak ediyor.Buradan bakılınca AYLARDIR SMARTİKS halka arzı lafı yine cansız yerli yerinde duruyor.Bilançonuz da gömü bulmadıysanız durum malum.Hisse patronları biraz çalışsanız hissenizde bulunan herkes günlükçü değil.

6.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Bu hisse birkaç kademe çıkınca sosyal medyadaki saflar teknik analizler ile kendilerini ve okuyanları bilgilendiriyorlar! Spek te gereğini yapıyor,VERTU üst düzeyi ne yapıyor çok merak ediyorum yatırımcısının spek oyuncağı nasıl oluyoru mu merak ediyor.Buradan bakılınca AYLARDIR SMARTİKS halka arzı lafı yine cansız yerli yerinde duruyor.Bilançonuz da gömü bulmadıysanız durum malum.Hisse patronları biraz çalışsanız hissenizde bulunan herkes günlükçü değil.
    Bu kağıdı ne zaman alsam elime sakız gibi yapışıyor.al sat yapmak için alıyorum en az on kademe aaşağı basıyolar.speği çok i...ne

7.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    hisse topu topu 15 kademe yukseldi diye seviniyoz resmen..
    oysaki ne alırsan kar edecegimiz bir ortam vardı en ağır endeks hisseleri bile en az 30 kademe gitti.

Ayrıca endeks olmus 116 bin. endeks 5-6 bin puan geri gelse bunu dusunemiyorum
    endeks tepe seviyelerinden 5-6 bin dusunce 10 kademesini verdi..
    endeks 111 de tutunamayip 105 binlere geldiinde tekrar 2.20 lere hosgeldin deriz ))

yani bu şirket yöneticileri vertu yatirimcisini 2017 yili boyunca zarara ugramasina goz yummustur.
    2018 de farkli olacagiinin sinyalleri yok maalesef.

8. yuksek hacimlerle 4-5 kademe yukseltmeler..
    cok dusuk hacimlerle 10 kademe vermeler...

mal yedirmece devam ediyor. gun sonunda kim ne almis ne satmis baktiginizda hepsi aynı masanın elemanları... kurumlar farklı sadece. hiç bulaşmayın kendi kendilerinin ellerine verip dursunlar..

Kural belli aksam kapanista mutlaka 2-3 kademe duser dusukten al
    sabah acilista 2-3 kademe yuksekten acar o arada ellerine siz verin.
    domuzdan ne koparırsanız kardır ama taşıma gafletine dusmeyin

verus ve vertu hemen hemen aynı iştiraklere sahipken verus 14 lerden 24 lere gelmis vertu 3 lerden 1.98 leri gormustur..

şimdi yeni girenler tanımayanlar aaa ne kadar cok aglayan var demekki zamanı gelmis diye alacaklar onlarda aglayacaklar

Sayfa 320/650 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •