Günaydın , iyi haftalar
Günaydın , iyi haftalar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
A&G Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür, "KKTC seçimlerinde Mustafa Akıncı kazanamazsa bu mesleği bırakırım" sözleriyle ilgili açıklama yaptı. Tatar'ın seçimi kazanması sonrası gündem olan sözleri sorulan Gür, iddiaları 3 gün sonra yalanlayarak böyle sözler sarf etmediğini ve gazeteci Kemal Öztürk'ü mahkemeye vereceğini söyledi.
Öztürk’ten yanıt: Kendisine yakıştıramadım
Öztürk, Independent Türkçe’nin sorusu üzerine yazının 16 Ekim tarihinde yayımlandığını hatırlatarak Gür’e tepki gösterdi.
Öztürk şunları söyledi:
"2 gündür bir açıklama göndermedi. 25 yıllık meslek hayatımda hiç tekzip metni almadım. Yazdığım cümlelerin tamamı doğrudur. Seçim sonuçları açıklanana kadar bekleyip sonra, ‘Ben bunları söylemedim' demesini kendisine yakıştıramadım. 2 gün sonra böyle bir açıklama yapmasını yakıştıramadım. Yazdıklarımın arkasındayım. Canlı yayında yüzde 60-40 Ersin Tatar kaybedecek gibi büyük bir iddiayı dillendiren ve bunda yanılan Adil Gür’ün bunu bırakıp beni suçlamasını da kötü bir taktik olarak görüyorum."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
günaydın arkadaşlar...
sendromsuz bir pazartesidebn başlayarak güzel bir hafta ,le devam edebilmek dileklerimle
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
ayıp yaahu...insan iyilik yaparken bile kendini ön plana çıkarmamalı bence..en azından karşısındakini rencide edebileceğini
düşünmeli
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
bir halt olacağı yok.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İçişleri Bakanlığı: Bugün itibarıyla ile 19 ilimizdeki, 1 belde, 21 köy ve 12 mahalle olmak üzere toplam 34 yerleşim yerinde karantina tedbiri uygulanmaktadır. Karantina uygulaması devam eden yerleşim yerinde yaşayan kişi sayısı 20.232'dir
Yer İmleri