Originally Posted by
mercek2
erken henüz döndü demek için sevgili KOMODOR kardeşim mehmet pala diye biri 1 016 128 lot paya dönüşüm için müracatta bulunmuş yani her an fırsatını yakalarsam basarım demektir bu bu yüzden spekketin bu hisseyi kapmadan kanımca götürmez egerki spek bu pala degilse bu yüzden biraz dikkatli olalım ve şu patron tahtacıya yem olmayalım şeref yoksunu bunlar bu sadece düşüşe küçük bir tepki de olabilir hayırlı kazanç tüm dostlara

Originally Posted by
KOMODOR 2019
Bu şirketin patronu olsam,meydana gelen işlemlerden dolayı yerin dibine geçerdim.Ayıp denen bir şey var.Marbaş 70-71 aralığından aldığı malın hepsini zararına 68 lere verdi. Dedim ya şansınız varsa bu OR.spu çocuklarına denk gelmezsiniz.Yoksa dşüşk sermayeli sığ hisselerin hepsinde bu tip işlemleri sürekli yapıyor alçaklar.......
sabah 72 lere gidince henüz erken diye yazmıştım ve yazımın arkasındayım kan emmeden bu dingil patron ve tahtacısı bu hisseyi yükseltmez ve cepden cebe marbasdan işlemi gösterip geri başka cebe aktarıyor ki zarar göstermek olsun gayesi tam dürzü milis bu tahtacı ya uzun vadeci olup bakmayacagız ya da bu puştlara yem olmayacagız şimdilik oynasın dursunlar ve bazı arkadaşlar bedelli felan diyorlar ona da gülüyorum bu patron bedelli yapsa iyice kanımızı emer ve bedelsiz kapasitesi henüz bitmemişken bedelliye spk onay vermez haaa spk daki o medyacılara kıyak çekerse onu bilemem çünkü herkes çıkar peşinde koşar olmuş ver parayı al istedigini derlerse de şaşmam ortalıga döküldü bu spk dakilerin kirli çamaşırları henüz bu suyun yüzü hele iktidar degişsin neler çıkacak neler
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri