Sayfa 320/905 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

İnsan eti yiyen yamyamların, hattâ vahşi canavarların dâhi bir usûlü var, bir düstur ile hükmeder.
    Burda yapılan çakallıkların hiç bir mantığı yoktur.

Günde yüz defa aşağı yukarı hareketlerle yatırımciyı bezdirmeyi borsa kuralı diyorsanız söylenecek söz kalmamıştır.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    erken henüz döndü demek için sevgili KOMODOR kardeşim mehmet pala diye biri 1 016 128 lot paya dönüşüm için müracatta bulunmuş yani her an fırsatını yakalarsam basarım demektir bu bu yüzden spekketin bu hisseyi kapmadan kanımca götürmez egerki spek bu pala degilse bu yüzden biraz dikkatli olalım ve şu patron tahtacıya yem olmayalım şeref yoksunu bunlar bu sadece düşüşe küçük bir tepki de olabilir hayırlı kazanç tüm dostlara
     Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2019 Yazıyı Oku
    Bu şirketin patronu olsam,meydana gelen işlemlerden dolayı yerin dibine geçerdim.Ayıp denen bir şey var.Marbaş 70-71 aralığından aldığı malın hepsini zararına 68 lere verdi. Dedim ya şansınız varsa bu OR.spu çocuklarına denk gelmezsiniz.Yoksa dşüşk sermayeli sığ hisselerin hepsinde bu tip işlemleri sürekli yapıyor alçaklar.......
    sabah 72 lere gidince henüz erken diye yazmıştım ve yazımın arkasındayım kan emmeden bu dingil patron ve tahtacısı bu hisseyi yükseltmez ve cepden cebe marbasdan işlemi gösterip geri başka cebe aktarıyor ki zarar göstermek olsun gayesi tam dürzü milis bu tahtacı ya uzun vadeci olup bakmayacagız ya da bu puştlara yem olmayacagız şimdilik oynasın dursunlar ve bazı arkadaşlar bedelli felan diyorlar ona da gülüyorum bu patron bedelli yapsa iyice kanımızı emer ve bedelsiz kapasitesi henüz bitmemişken bedelliye spk onay vermez haaa spk daki o medyacılara kıyak çekerse onu bilemem çünkü herkes çıkar peşinde koşar olmuş ver parayı al istedigini derlerse de şaşmam ortalıga döküldü bu spk dakilerin kirli çamaşırları henüz bu suyun yüzü hele iktidar degişsin neler çıkacak neler
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3. Hahahah küçük yatırımcı da az değil he. Hisse 300-400lere gitse bir saniye düşünmez spekülatörün kafasına çakarsın hisseleri, o zaman hiçbir usül adap düşünmezsin değil mi ? Adam çıkış yapmak isteyenler için 15 günlük süreçte %50 kar marjı bıraktı bunu göz ardı edip her seferinde daha fazla daha fazla diyen küçük yatırımcının sızlanmalarına hak mı vermeliyiz acaba ?

Siz diğer hisselerde bedava para dağıtıldığını düşünüyorsunuz herhalde. Borsa kendi içinde para oluşturmaz sadece bir taraftan diğer tarafa servet aktarımı olur. Bunların kurallarını bilmeyen de burada gün boyu veryansın eder.

4.  Alıntı Originally Posted by burakdemır Yazıyı Oku
    Onlara yazacak bir şey olduğunu düşünmüyorum herkes oyunu kurallarına göre oynuyor. Üzücü olan taraf siz ve sizin gibi bir çok arkadaşın kuralların neler olduğunu bilmemesi.
    Ne saçmalıyorsun sen? Ben 30 yıldan fazla bu işin içindeyim.Bir kaç gündür hissede olan fiyat hareketleri normal değil.Kesinlikle patronla ilişkili olduğunu düşünüyorum.Borsa başkanlığının kesinlikle şirketten fiyat hareketi açıklama istemesi lazım.

Yazdıklarımıza bu şekilde cevap verdiğine göre ,muhtemelen aynı gemide değiliz,yine muhtemelen speğin gömlekçilerindensin.

Ayrıca bu kadar ********ce işlemler yapıldığına göre hedef çok yukarılarda.....

5. Bazı üslubu bozuk arkadaşlara aynı üslupla cevap vermemek için bundan başka herhangi bir yorum yapmayacağım. Size kurmuş olduğunuz hayaller dünyasında bol kazançlar

6.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    erken henüz döndü demek için sevgili KOMODOR kardeşim mehmet pala diye biri 1 016 128 lot paya dönüşüm için müracatta bulunmuş yani her an fırsatını yakalarsam basarım demektir bu bu yüzden spekketin bu hisseyi kapmadan kanımca götürmez egerki spek bu pala degilse bu yüzden biraz dikkatli olalım ve şu patron tahtacıya yem olmayalım şeref yoksunu bunlar bu sadece düşüşe küçük bir tepki de olabilir hayırlı kazanç tüm dostlara
     Alıntı Originally Posted by burakdemır Yazıyı Oku
    Hahahah küçük yatırımcı da az değil he. Hisse 300-400lere gitse bir saniye düşünmez spekülatörün kafasına çakarsın hisseleri, o zaman hiçbir usül adap düşünmezsin değil mi ? Adam çıkış yapmak isteyenler için 15 günlük süreçte %50 kar marjı bıraktı bunu göz ardı edip her seferinde daha fazla daha fazla diyen küçük yatırımcının sızlanmalarına hak mı vermeliyiz acaba ?

Siz diğer hisselerde bedava para dağıtıldığını düşünüyorsunuz herhalde. Borsa kendi içinde para oluşturmaz sadece bir taraftan diğer tarafa servet aktarımı olur. Bunların kurallarını bilmeyen de burada gün boyu veryansın eder.
    ezbere konuşuyorsun sn burak demir kardeşim hele şu piyasa degerini bir güncellesin görelim 300-400 müydü beklenti yav 2-3 sene evvel zaten eflasyon dolar böyle degilken 280 lerde top gezdirenler şimdi %50 yaptırsa ne olur hem de 180 lerde milletin canını okumuşken patron dedigin biraz dürüst olmalı bunun gibi dansöz kıvraklıgı yapmamalı moruk geberip gidecek hala vanpirlik peşinde ALLAH islah etsin milis soytarıyı.
    bu arada 400 bin tl lik ev olmuş 1 400 000 tl bunları da hesapla ve kıyasını ona göre yap millet iç kuruşunu yatırmış düşmüş bir kuruşa siz %= yaptıda bilmem ne dersiniz henüz yenisiniz sanırım çok can yaktı bu gevşek.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Alıntı Originally Posted by burakdemır Yazıyı Oku
    Hahahah küçük yatırımcı da az değil he. Hisse 300-400lere gitse bir saniye düşünmez spekülatörün kafasına çakarsın hisseleri, o zaman hiçbir usül adap düşünmezsin değil mi ? Adam çıkış yapmak isteyenler için 15 günlük süreçte %50 kar marjı bıraktı bunu göz ardı edip her seferinde daha fazla daha fazla diyen küçük yatırımcının sızlanmalarına hak mı vermeliyiz acaba ?

Bu sözü bana söylüyorsan yanılıyorsun.
    2019 dan beri bir defa dahi kar satışı yapmadım.
    Kisa bir kac günlük hisse değisimi yaptim onu da zararla geri verip daha yuksek fiyata bunu geri aldım.
    Alsat yapsaydım bugun belki 800 liradan satiyor gibi kar ederdim.?????
    400 lira hedefle burda olsaydim coktan ulasım ya da tupraş gibi hisselere girerdim.

Benim istediğim hergün tavan gitsin degil.

Bu kadar oynak olmasın yeter.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Borsada 2-3 kişi dışında düzgün patron varsa söyle bizde alalım hisselerini

Sayfa 320/905 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •