Originally Posted by
suheyl
Bayraktar ın bu işlere başlaması 25 sene önceye dayanıyor. Dinlediğim bir röportaj da ne kadar büyük zorluklar çıkartıldığını engellenmek istendiğini filan anlatıyor. Keşke böyle girişimci ruhlu 10 larca yatırımcı olsa imiş. Çok büyük bir iş başardılar hem de kendi başlarına. Aselsan keşke bu tip yapıları daha çok teşvik etse ve yönlendirse. Aselsan ın iktidar yakını olmayıp tedariğini yapan bir çok firma biliyorum. Aselsan dan sensoriyel radar sistemleri filan alıyorlarmış. Motorlar tamamen Ukrayna dan geliyor mesela Kızılelma nın. Tusaş da katkıda bulunuyor muş. Politize edilmesi kaçınılmaz bir şirket aslında. CB seçimlerinde Muharrem İnce ye sordular CB olursan ne yapacaksın Bayraktar la ilgili diye. Cevabı, yatırımları ve destekleri katlayarak devam ettireceğim oldu. Ancak ben bugün çoklu masanın gandi başkanlığında eğer iktidar olurlar ise savunma sanayii hakkında ne yapacağını çok merak ediyorum açıkçası.!!!
Yatırımcı yı düşünmek noktasında, bekleyin çok büyük gelişmeler olacak gibi söylemler. O zaman sizleri de mutlu edecek ...
Yer İmleri